Regisztráció Elfelejtett jelszó

Betéti kamatok

Re: nincs cím

#379213 Hathor Előzmény: #379191

Melyik ez a takarék, ami három hónapos lekötésben verhetetlen?

Tedd közkincsé ,-)

#379185 Rozsdáskilincs Előzmény: #379176

SZvsz igy kell bánni velük:D Magam is hasonlóan.

Ne csináljanak már úgy hogy nekem tesznek szivességet. Én lkennék az ügyfél és mint ilyen pozicióban elvárom a hátsóm kényeztetését! Elvégre nem vagyok komplett idióta rajtam keresnek belőlem élnek. Kifejezetten iritál a bankok viselkedése. Ahol régi ügyfélvagyok és már tisztáztuk ki kicsoda a töténetben ott korrekten viselkednek.

#379176 Ibiza Előzmény: #378668

mozgattam meg mostanában pénzeket tőlem is kérdezték... mondtam köze?.. mondta be kéne írnia valamit.. kérdeztem a női válasz "csak" az jó.. mondta ne izéljek máá.. mondtam ok.. mert nem bízom önökben..írja be bizalomhiány.. valamit bepötyögött..

#378846 joco9 Előzmény: #378833

Üdv!

Axa bank náluk vettem fel lakáshitelt na nézzük csak azt írták a múlt héten hogy egy 1996-os törvény szerint ők egyoldalúan 7.5%-ról 8.5%-ra emelik a hitelkamatomat annyira aranyosak nem !!! (nem zsidózok nagyon :) )

#378833 pepe01 Előzmény: #378827

Axa magánszámlán 500000ft számlaegyenleg felett 5,25%-os kamat lekötés nélkül napi kamatozás szerint

#378782 banyaiz Előzmény: #378681

Feszegetik a határokat, mi az amit még a polgárok elviselnek. :) Hasonló a többi is vsz, bár ez az axás konstrukció nem rossz, kár lejött 8 közeléből a kamat.

#378686 akpo7 Előzmény: #378681

A bonuszert v. barmilyen egyeb fizukiegeszitesert van az a diszkrecio, amit nem tartanak be...

Nem is olyan sokkal Mo.-tol nyugatra nyitok egy szamlat, egy evig ingyen van MINDEN, aztan fizetek keveset 2 szamlahoz tartozo kartyaert es egy hitelkartyaert, bankfiokba be se mentem 4 eve, csak ha belul volt az automata...

#378685 Rozsdáskilincs Előzmény: #378673

" hanm tájékozatlanság miatt."

A tájékozatlanságból élnek a bankok.

Ezt imádom én is mikor megpróbál rámelegiteni valamit. Kérdem: mennyi is most az alapkamat?

Általában a válasz: Hát azt most nem istudom, egy pillanat megkérdem.

Brutál különbség a netes és fiókos költségek között. Valszin tovább nől.

#378681 Rozsdáskilincs Előzmény: #378670

Tulajdonosi szemszögből példás:D És szoritok is az otinak kebelezze be egész Keurópát:) Egyéb szemszögből inkább hagyjuk.... Aki ott ügyfél megérdemli.

Hathor

ez engem kikészit, a pénz kérdés igen diszkrét, még családon belülsem illik kérdezősköni.

Ha mégis megteszik mindig azt mondom: kedvezőbb kondiciók miatt, ezt irja a papirra. Had vakaródzanak:D gondolom statisztika is készül.

#378673 holnor Előzmény: #378659

én már általában netről kinyomtatott hirdetménnyel járok bankba, mert kben átvernek. nm is rossz akaratból, hanm tájékozatlanság miatt. legutóbbi példa otp-nél: mondom kalkuláljunk egy euró alapú lakáslízinget új lakásra. ügyintéző: nincs euró lízing, nm számít, h új v használt-e a lakás. kicsit erősködtem (pont nm volt nálam nyomtatott anyag), aztán ráhagytam, gondoltam úis kiderül. elkezdi tölteni a kalkulátorban a mezőket: "jéé, mégis van euró alapú lízing!" 1 perc mva, akkor új lakásra, ugye?" :DD

ezért intézek szinte mindent neten: utalás, befalap, kötvény, rv. emkékszem, milyen boldog vtam, mikor bevezették a netes értékpapír-kereskedelmet az otp-nél :) nincs sorbanállás, nincsenek faragatlan, tájékozatlan ügyintézők.

#378670 banyaiz Előzmény: #378659

Kemény világ van ott mindent mérnek ügyintézőkre lebontva. Azt is hallottam még régebben nem tudom így van e minden fiókjukban, hogy volt hónap legjobb , legrosszabb dolgozója stb. Elég rossz hír vkinek az ügyfele pénzt visz el , vagy hasonló. Cserélődnek is sűrűn az emberek.

#378668 Hathor Előzmény: #378656

Az más dolog.

OTPnél nálam is mindig megkérezik miért viszem el a pénzt, még 500.000esetében is.

Nem kell a bankoknak a b…

#378664 hosszhuszár

Nem kell a bankoknak a betéti pénz....sajna...

Régen alkudozni lehetett nagyobb összeg elhelyezésénél, most meg.........

#378659 Rozsdáskilincs Előzmény: #378652

Ezt megerősitem! Van egy öreg cimbim nem egy pénzügyi zseni elszokott hivni magával ha pénzel babrál. Ugyanez történt. Arcátlanul ráakart melegiteni egy rosszabb konstrukciót a biztonságra hivatkozva. Kimondta: más bankok kitudja meddig vannak! Azért adnak magasabb kamtott mert csődszélén állnak. Na ezt már nem birtam szó nélkül. Erre azt monta: Maga kicsoda ez csak az ügyfélelre tartozik. Maga itt se lehetne. Arcátlanok.

#378657 banyaiz Előzmény: #378654

Bankadóra gondolok amit Vityáék találtak ki, de ha jól értem te kamatadóra, azt tényleg el kellene törölni, és az árfolyam nyereség adót is. Nagyon pozitív lépés lenne. Bankadónak is több a kára mint haszna vsz úgyis az embereken csapódik le, de ez már más téma. :)

Holnor: nem tudom mekkora összeg volt, akkor lehet ezért kérdezték.