Regisztráció Elfelejtett jelszó

Betéti kamatok

Re: nincs cím

#378654 Rozsdáskilincs Előzmény: #378650

Nekm ez nagy csalódás volt! Azt hittem mint jó hivő. Vitya testvér rögtön eltörli ezt a baromságot. Nem tette, engem meg mindig ver a viz mikor olvasom a havi egyenlegen az adó levonást. A hazai banok nem voltak forráshiányosak.

#378652 banyaiz Előzmény: #378642

Szüleim utaltak el tőlük , ügyintéző kérdése milyen céllal. Ők nem értették ehhez mi köze. Erre a válasz ki van adva , hogy meg kell kérdezni miért ha valaki pénzt visz el. Gondolom lépnek ha sokan magasabb kamat, vagy kisebb ktg miatt. Ha nem sokan akkor meg jó ez így nekik 10 milla ügyfélnél.

#378650 banyaiz Előzmény: #378640

biztos sokan így tesznek sok ingatlant érint.

Rozsdáskilincs: az élet nem habostorta , ahogy Virág elvtárs mondta. Bankadót is be kell hozni valahogy, mert még a végén az államnak kell betenni pár száz milliárdot bankmentésre. :)

#378647 Hathor Előzmény: #378636

Na pontosan ezért váltanék, de ha már váltok jó lenne jó kamatra berakni, legjobb a lekötetlen, mert tényleg beeshet bármeliyk nap valami jó vétel.

Vagy igen egy havi lekötésekkel, ahogy banyaiz írja, de mint írtam erre küldtem el az asszonyt, OTPnél nem volt megfelelő az 5%alatti konstrukció miatt.

Rozsdáskilincs: kezdenek lemenni a zűrös napjaim, bár még nővérem albérletét nem pakoltam ki, az is még hátra van, de most már magam dolgaival is kell foglalkoznom.

Eddig nem fillérztem a bankokban, de most már valóban oda kell figyelni, nem gondoltam hogy 2011re nem épülünk fel.

2008 őszén Phxmike-kal azon vitatkoztunk, hogy mondtam 2011re lesz gazdasági felépülés, de Ő azt mondta, mint mindenki számára jó, okos trader, elemző, hogy pár hónap múlva kimegy a gyorsított világ a válságból, akkor belépett herceg is ebbe a morfondírozásba..

Ez PFen történt, sokan emlékeznek ezen okfejtésekre a 2008as válság kezdetén. szóval azt gondoltam nem kötöm le, majd lesznek jó beszállok.

Hát a részvénypiacon valóban volt, fiatal csikó, aki short piacra esett be 2008ban, nem vette észre a fordulót, akkor nem értelmeztem chartot sem, nagyon azt sem tudtam mi a short :))

mindegy ez a vonat elment, észhez térés után meg már nem ment a piac :))

Nost már kivárom itt előző csúcsok közelében mi lesz, el tudok képzelni egy vegetációt is ezen a szinten.

megnézzük Bux chartot sok éves átlag közepénél vagyunk.

Japán részvénypiac is süllyedt 20évet, nem kell további nagy fellendüléseket várni, így lépni kell másfele, addig gazdaságpolitika, villággazdaság figyelés, chart elemzés, infok szívása, piaci összefüggések figyelme van terítéken, és szeretném a szakmámat kihasználni, valamint a függetlenséget, amit a belvárosban tettem a válság előtt a sok jó nő között az utcán, üzletekben, éttermekben, jó idő mellett, szép zöld parkokban, bringán, robogón, vonaton, repülőn,kocsiban, vízben, tengeren, medencében, családdal, kicsi gyermekeimmel, nejemmel.

Elég a vakerálásból a bizonytalanra.

Jó setupokat ki kell várni, betámadás, lezuhanás, terrortámadás, csőd utáni setup vételek, valamint jó pletykára, hírre, lehetőségre venni.

Addig az oldalazást le kell sz@rni

Úgy is az marad életben, akinek megmarad a kp-je jó setupra.

Olcsón venni kell, drágán eladni. Örök igazság!

#378645 akpo7 Előzmény: #378608

Ilyet nem hallottam meg, de elszamonlnak minden automata lovejaval, tehat tobblet kell legyen nap / het v. honap vegen.

En csak inni megyek egyebkent kp-val, minden mas esetben kartya vagy net.

#378641 holnor Előzmény: #378625

a fiók területén lévő automatát a dolgozók töltik, nm a security. legalábbis a mi vidékünkön :)

#378640 zeeh_ Előzmény: #378599

Mi is kivárunk, mert nyáron szvsz sok ingatlan fog rázúdulni a piacra, ezáltal tovább nyomva lefelé az árat.

#378637 banyaiz Előzmény: #378625

Durva, szerintem annyit tud csinálni bejelenteni a bankban, aztán, ha tényleg ilyen visszaélés van akkor gondolom lesz majd több reklamáló is. Viszont így hiába ellenőrzik a gépet.

Hathor: Gazda jól szervezte azt a bankot, nem véletlenül jönnek a 100 milliárdos profitok. :)

#378636 holnor Előzmény: #378633

nincs hozzá kártya? egy újabb érv a váltás mellett :) a legtöbb banknál ha havi rendszerességél jóváírnak egy bizonyos összeget a szládon, egy csomó minden ingyen van. otp-nél persze nm, v csak jóval kevesebb dolog. eddig azért vtam náluk, mert kaptam 2 évre egy extra csomagot, de most már közeleg a lejárat, ezért váltok.

#378633 Hathor Előzmény: #378600

ja csak a lekötetlen OTP megtakarítási számlához nem jár kártya, így Kp-ben tudod kivenni, vagy átutalod bankon belül, azért szintén levonnak.

Ki van ez találva, Folyószámlán meg nincs kamat

#378627 Rozsdáskilincs Előzmény: #378595

Hathor!

Az OTP tulajnak jó lenni nem ügyfélnek:D A legrosszabb bank ügyfélszempontból. Szánj rá egy délelőtött és járd körbe a bandát, jó cégek is vannak, bár most alacsonyak a kamatok +az k...va kamatadó. Látszik a cégeken a bankadót ezen próbálják behozni:( A forró tőke problémájára azt javalom told el a lekötési időpontokat, több a meló mert mindig foglalkozni kell vele, de cserébe megmarad a rugalmasság. Elektronikusan 50-100ft ért lehet pénzeket mozgatni. Kp felvételi dij igyenesen megoldható. Egy spekuláns figyeljen a pénzére:D Marha sok költség tud összegyülni egy év alatt, nem véletlen hogy a bankok mindent 1 éves viszonylatban néznek:)

#378625 Csezso Előzmény: #378610

Azon tanakodtunk, hogy amikor a pénzkazettát töltötték a G4S-nél a 10-e kicserélték 5-re egy kis extra pénz szerzés céljából. Napi 5 e plusz bevétel nem rossz. Csak ha tényleg így van meddig lehet ezt így csinálni?

#378610 banyaiz Előzmény: #378595

Kerülöm a kp-t.

Vagy átutalás, vagy hitelkártya kisebb vásárlásokra. Következő hó 15-ig visszateszed, és akkor 0 a kamat rá, van egy éves kártyadíj. Vagy normál bankkártya . Kp felvét csak számlavezető banktól kártyával. Így a legolcsóbb. Kártya számládon is kamatozhat a pénz vmi kis látraszólóval, ha már nagyon fillérezni akarok. :)

Átutalás csak neten, mert kisebb a díja mint papír alapon.

Csezso: elvileg ha ellenőrzik a gépet ki kell derüljön több pénz van benne mint amit felvettek. Nem hallottam még ilyet, mik vannak. :)

#378608 Csezso Előzmény: #378601

Off:

Az OTp-nél fordúlt elő ismerősömmel, hogy atm-ből vett fel 50 e Huf-ot. 4 db 10 e-t és 1 db 5 e-t kapott. A probléma az, hogy az 5 e a harmadik bankjegy volt. Nem hiszem, hogy az atm innen is és onnan is vesz ki bankjegyet, sorba rendezi őket. G4S tölti az autómatát, de hogy bizonyítja be az igazát?

#378601 akpo7 Előzmény: #378595

Minek veszel fel ugyintezonel kp-t??? Legnagyobb lehuzas.

+ Sztem mar leteznie sem kene a lehetosegnek. Ott az automata, aztan kesz. Ha az ember betesz, azt meg csak-csak megertem, habar mar az is mehet automatan keresztul jobb helyeken. Sot, meg bankjegy ellenorzos automatak is vannak mar. Abban meg plane meg lehet bizni.