Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#378729 Rowan Előzmény: #378727

ne aggódj, én a fene tudja mióta ülök a shortjaimon.

Minden esik, csak ez a nyüves BUX nem tud.

Szerintem az én 3 kontim az akadály.:(

#378727 Csilla76 Előzmény: #378723

sajnos igen. nem tudom, hogy miért nem sikerül elengedni. ülök rajta valamiért..pedig nem nagyyon rózsás a helyyzet.

#378717 BudFox Előzmény: #378710

én nem tudok semmiről... csak a német adatok lettek rosszak

ez a mai felfelé menet elég gyengére sikeredett...short marad még.

#378648 BudFox Előzmény: #378638

Azért tényleg elég csúnyán néz most ki több időtávon is a határidő...a 23.650 -et is már kétszer letesztelte lefele..és most is ronda...3. szorra eleshet... vagyis most nem látom olyan esélyesnek az emelkedést...

persze attól még lehet bármi :D

#378634 BudFox Előzmény: #378579

Egon szerint 24.400 az ellenállás napos felbontásban. Úgylátom ma megközelítette de lefordult róla.

SP futures is visszábbvett kicsit..

szigorúan 24.400 ig tartom. ha fölé kezdene menni shortot zárok, és megnézzük meddig van benne erő felfelé

Egon sem zárja ki hogy támaszról elrugaszkodhat megint.

Na, Nézzük a medvét :-)

#378620 BudFox Előzmény: #378405

jó ez a grafikon...de még kéne esni mindenképpen...ma lehet hogy nem lesz esés..

#378611 holnor Előzmény: #378569

rossz stratégia esetén is működhet a tőkevédett alap. max hozamot nm fizet, de a befektetett pénz biztonságban van. így van kitalálva a konstrukció :)

#378591 banyaiz Előzmény: #378579

Nem tudom, valahogy nincs jó előérzetem. :)

Összeomlást nem várnék, de egy rendes esés benne lehet, legkésőbb ősszel vsz. Ettől még hosszabb távon bika.

jön QE2 kifutás, azért egy kamatemelés amcsiknál is előbb-utóbb, és egy komoly emelkedést hoztak össze piacok 2009 óta, szóval ezeket így összerakom egy esés benne van a kalapban.

Minél jobban felrángatnák annál jobb lenne. :) De akár innen is indulhatna, nem örülnék neki de benne van.

#378572 banyaiz Előzmény: #378569

Minden azon múlik vsz, hogy kint egy csúcstörés visszateszt, vagy egy komoly esés kezdete van.

Ez nem most reggel fog kiderülni. :)

EKB szövege mondjuk lényeges lehet.