tőkevédett pénzpiaci (garantált) 5% felett? esélytelen.
csak kártyával szabad pénzt felvenni automatából, a fióki ügyintézésnek horror ára van.
tőkevédett pénzpiaci (garantált) 5% felett? esélytelen.
csak kártyával szabad pénzt felvenni automatából, a fióki ügyintézésnek horror ára van.
Talán ez a deviza hiteles mentőcsomag megmozgatja az ingatlanpiacot. Pl lesznek árverések, de legalább tisztul az egész, vagy hallani egy államilag támogatott Ft hitelt ami bedőlt hitelesek ingatlanainak megvásárlására lenne.
Biztos hosszabb idő amíg ez letisztul, de eddig csak halogatták gondolom mindenki kivár ingatlan vételekkel. Már aki ilyet tervezne.
Vannak rövid lekötések mondjuk 1 havi ismétlődő. Akkor max 1 havi kamatot bux ha fel kell törni egy jó vétel miatt.
Józsi: az a 10% feletti nem hangzik rosszul, de valószínű bef alappal kombinált több éves téma ha Mkb-s.
Ebből a szempontból, ha nem az összesből, az OTP a legrosszabb bank....
Ha devizát utalsz, akkorák a költségek, hogy csak csodálkozol....::))
Most utaltam, kb 19e ft-ot, neten, 2000ft volt a költsége.....
Viszont felvettem 200K költőpénzt múlt héten a látrszoló számlámról OTPnél, levont a csaj 2000FT-ot.
Mondom a nőnek mennyi a pénzfelvét díjja??
Azt mondja 1%.
Mondom neki, ügyes.. ennyi kamatot kapok egy évre kb. :)))
jaj de utálom az összes lehúzos bandát
és még ezt is megadóztatják a semmit eddig 25%kal, idén már 16%kal.
tehetnek egy szívességet.
általában 3 feltétellel, amiből legalább 1 úgysem teljesül...
de a tv reklámban legalább szépen hangzik :SSSS
vszínű kombinált termék lehetett, tehát egyik fele betét, másik fele befalap.
Nincs semmije az OTPnek. ott van a legtöbb pénzünk, lekjötve is 5%alatt mondtak, új pénz behozatalnál van valami 5.X kamat.
Asszonynak mondtam a héten menjen le kösse le egy hónapra 6%fölött akármire, egy konstrukciót nem tudtak mondani 5%fölött. Még tőkevédett pénzpiacit sem.
Veszek egy világgazdaságot, annak hátulján minden kamat ott van utolsó oldalon.
Sőt az OTP-nak is van valami 7% feletti konstrukciója...
Sziasztok.
Mintha a tv-ban hallottam volna, hogy 10% kamatot ad valamelyik bank.....talán az mkb?
Lehet, hogy rosszul értettem, mert csak fél füllel, sasoltam..
Már mindegy.. mineden évben ingatlan setupokra várok, de folyamatosan esik a piac, így soha nem tudok beszállni, ami ingatlant vettem annak is esik az ára a belvárosban még az általános eső trendben :)
Így a gyors beugrásokra várva nincs lekötve, látraszoló számlákon sávosan nulla és 3.5%között kamatozik, de mivel 4bankban szét van dobva, így mindig sávok alsó részeiben vagyunk. KBCnél meg a bróker számlán nem lehet pénzpiacba tenni.
ERSténél meg ennek megfelelően letojtam 2éve semmi lekötés.
A hatis árfolyam buktáimat már nem is számolom az egészhez. :)
szóval szép évek állnak mögöttem, hála a válságnak, tőzydei setup várásoknak, ingatlan beugró várásnak,
Devizát nem tudok venni, fingom nincs merre megy itt lefele ellenállások előtt.
Eur/huf, USD/HUF, CHFre gondolok. Lehet visszamegy egy hamarosan eljövő lejtmenettel 285ös szintig euro, de lehet átrántják nyárig 262alá.
Tiszta sz@r minden.
Nyersanyagok is csúcsokon.,
Vicc ami megy most.
Üzleti vállalkozások sem mennek, azt sem lehet pörgetni
Arra gondoltam mindent egy számlára tenni, betenni a bankba és stabil 7%körüli éves kamat jó egyelőre a teljes pénzemre éves szinten létfenntartásra, ha már üzlet nem megy.
mellette legalább ráérek ingatlanozni
Legjobb Állampapír lenne, de azok is 6% vagy alatta vannak.
Majd benézek Quaestorhoz, náluk vannak állampapír variációk.
0 kamattal ne parkoltasd.
Az a pénzem ami tőzsdézésre szánt, azonnal teszem be DKJ-be, pénzpiaciba amint lejár T+3 nap. Pl tavaly is mivel sokat ugráltam kb a fele banki kamatot hozta az a pénz is ezekkel a pénzpiaci stb-vel. Az is pénz.
Mo-i Axa a belga Axának egy fióktelepe, ezért nincs rá Oba garancia. EU-s szabályok szerint a belga állam garanciája vonatkozik rá 100 k EUR-ig. Ne kelljen kipróbálni ez mit ér a gyakorlatban mert van ott pénzem. :)
Kérdezz rájuk e-mailben! Lehet, hogy más néven futnak és ezért nem látni őket a listán AXA-ként.
Nagyon köszi, megnézem majd, elég ránézni a két sorodra, levettem mi lehet.
Nyit a piac, megnézem,
Természetesen baumax helyett, Baumagot akartam írni :)
Sziasztok!
Pont kérdezni akartam, mivel én is hallottam erről az AXA 5milla feletti 7%os kamatról-sőt látraszolónak hallottam-, szóval ebben az AXA bankban meg lehet bízni?
Nehogy postabank, meg baumax szerűen bebukja az ember?!
Mindenképpen le kéne kötnöm már a zsetonom, nem bízom most a tőkepiacokban, a több éve parkoltatás majd nulla kamattal meg szintén szívás volt, így valamit lépnem kell.
Nem tudom jó gondolat-e ilyen banknál elhelyezni a pénzt.
Gondolom itt is él a garancia 13MFT-ig, ha becsődölne a bank, bezárna, lelépne.
Nem beteti kamat, de tudja vki hogyan lehet(ne) vajon szerezni ebbol a 6%-os kamatozasu magyar EUR kotvenybol?
Na hivtam őket úgy van 7,9% február végéig.
Köszönöm uraim!