Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiadó ingatlanok, üzletek

Re: keresek

#384475 Krumenaker Előzmény: #384462

Igen, aki kiadja a lakását, az NEM AKARJA eladni. Mert a gyerekeinek vette-építette, később használni akarja stb., mindegy, hogy miért, de ragaszkodik az ingatlanához, és nem adja el. Tehát itt az az alternatíva, hogy üresen áll vagy kiadja bérletbe. És bizony sokan a harmadik megoldást választják, odaadják ingyen rokonnak-barátnak (mert őt ismerik, tudják, hogy megbízható, vigyáz a berendezésre), hogy lakjon ingyen a lakásban. Addig is valaki fizeti a rezsit, és kisebb az, esély hogy betörnek (zöldövezetben, önálló ház esetében nem elhanyagolható tényező). Én is laktam már barátnál huzamosan ingyen.

#384474 Hathor Előzmény: #384462

Én ha nem lenne családom eladtam volna a házunkat. Felraktam a netre próbára mennyiért vinnék el. Elfért az adatbázisomban, jelentkezett egy csaj rá, aki már a telket meg akarta venni, amikor elkeztdetm építkezni.. teljesen oda van a telekért, házért.

105Millióra tettem fel, de 60-65körül lehet hasonló ingatlan reális ára, csak ugye a kerületben egy földszinti szinten nemigen van 5szoba, és sokan földszintes házban gondolkodnak, csak azt nem csinál senki, mi csináltunk.

A csaj rágerjedt, nem hagyott békén. Asszony azt mondta, ha eladom a házunkat, akkor kalap kabát, vehetek neki külön egy lakást belőle :))

így nem adtam el, de 100milkában eladva, 60ért kihozom újra, marad 40MFT, de egyébként is a piaci áresés miatt is eladtam volna, mert alkalmiba 40milka körül is kifogtam volna olyat, amit kis ráfordítással megcsinálok, meg a bankbetétben a 100milkára is kaptam volna 10misit, amiből, havi 200.000Ft-os bérleti díj mellett megmaradt volna éves szinten 7.6MFT, plusz nem esik az ingatlanom értéke. A család szent köteléke sokszor borítja az ember szabad életét, szabad mozgását.

#384465 Krumenaker Előzmény: #384458

Ingatlan.com-ot végigpásztáztam, találtam 25-30 megfelelőt (leírás alapján - személyesen nézegetni csak augusztusban fogunk), szóval csak pult alól hozzál ajánlatokat :)

#384462 _pda_ Előzmény: #384456

szerinted, más a szemüveg ;-)

tartom a véleményem, miután a kiadók részéről jellemzően, NEM alternatíva az eladás/bankbetét/kamatjövedelem konstrukció

vagy ilyen jellegű befektetésre tartja, vagy távolabbi tervei vannak vele

nem akarja eladni, ez a lényeg

#384456 Hathor Előzmény: #384441

Egy ilyen budai ház ára 50-200MFT körül lehet budán.

Ezt eladja, berakja bankbetétbe, csak minimum áron számolva 50MFTx0.7%kamat=3.5MFT.

Bérleti díj: 12x100.000Ft=1.200.000Ft.

Közbe lelakják a kéglit, eladják a felje felől, nem lehet kirakni a bérlőt.

Ki jár jól? Bérlő berakja 50milkáját a bankba, spórol 2.5MFT-ot, és semmi gondja.

Válság van valóban, így nem tud ingatlant venni a bérlő, akkor kénytelen alkalmazkodni a piaci viszonyokhoz ,-)

#384454 Krumenaker Előzmény: #384441

Így van, 12 évig adtam ki lakást. Sokat lehetne erről mesélni, nem akarom vele terhelni a fórumot - csupán abba érdemes belelegondolni, hogy ha nem diáknak, hanem felnőtt embernek adsz ki lakást, akkor valószínűleg olyan embernek adod ki, aki valamilyen átmeneti állapotban van, tőkeszegény stb., nincs saját lakása. Az ilyen kétes egzisztenciák között sajnos kevés a normális (becsületes) figura, és némiképp hasonlóan, mint a párkapcsolatok esetében, a kevés normális is hamar elkel, vagyis nincs "piacon". Soha többé nem fogok lakást kiadni.

#384441 _pda_ Előzmény: #384438

kb, főleg ha rendesen fizet mindent és nem lakja le

egy örök para az ingatlan kiadás, nehéz becsületes bérlőt találni

(csináltam pár évig)

#384438 Hathor Előzmény: #384436

Apafej?!

Tulaj örüljön?!

Ajándék a bérleti díj neki? :))

inkább a bérlő érezze megtisztelve magát, ha ennyiért befogadják otthonukba

,-)

#384436 Krumenaker Előzmény: #384434

Válság van, apafej :) A tulaj örüljön, hogy van valaki a lakásában, és fizeti a rezsit. A bérleti díj ezen felül már ajándék :))

#384434 Hathor Előzmény: #384419

Szia,

Korrekt leírás a keresésre. Így is kell csinálni, itt legalább vissza tudom nézni a keresést.

Viszont ilyen környéken, (mármint budai régióban) elég karcsu egy 4szobás ház esetében 800FT/nm.

Egy 4szobás házhoz minima 100nm.kell, de ha ügyfélforgalom van benne, inkább 120-150nm, ahhoz 80-120ezres bérleti díj karcsu szerintem, de tudom vevő bérlő olcsón akarja dolgait megoldani, eladó, bérbeadó pedig drágán. A közvetítő meg reálisan lát ,-)

keresek

#384419 Krumenaker

Szeptembertől keresek kiadó házat, házrészt. Budapesten I., II., III, XII. kerület, Pomáz és Szentendre jön szóba, körülbelül 100-120 négyzetméter, 4 szoba, kert. Csendes, világos legyen :) Bérleti díj max. 800 Ft/nm/hó-ig nyújtózhat.

A bérlő természetgyógyász-parapszichológus, a bérlemény lakás és rendelő lenne egyben, ezért olyan tulajdonost (szomszédokat) keresünk, aki(k) elfogadja(k), hogy ügyfélforgalom van az ingatlanban.

WestEnd áruházban szerintem elég jó áron MATCH mellett

#382804 Hathor

Kiadó a Westendben a Matchnál , az Arany János kis körúton egy 27 nm üzlethelyiség.

Bérleti díja 375 000 Ft / hó. üzemeltetési költség, kb. 120 000 Ft

IX.kerület, Soroksári úton 130nm-es étterem, 150e/hó

#382794 Hathor

Soroksári úton, irodaház földszinti étterme (130 m2, teljesen berendezve és felszerelve) kiadó.

Önkiszolgáló étterem és kávézó, a felette lévő irodaház kb 60 %-a bérbe van adva, plusz a közvetlen környezetében telephelyen belül további raktár-, nagyker- és iroda egységek találhatók.

150ezer / hó a bérleti díj

plusz mérhető rezsi

Kiadó XI.kerületi üzlethelység

#382793 Hathor

XI. ker. Újbuda zöldövezeti részén a Tóvárosban a Kánai utcában 21 nm-es berendezett (polcok, pultok) teljesen új üzlethelyiség kiadó. Az üzlethelyiség alkalmas iroda céljára is. Jelenlegi berendezés praktikusan kialakított, alkalmas irodai tevékenységre is. Nagy rejtett tároló területek. Az üzlet fűtése-hűtése központi hálózatról működik hőmennyiség méréssel. A világítás minden igényt kielégít. Megközelíthető (M0, M1, M7, 70-es, Egér út). Közös költség 6 eFt. Azonnal költözhető.

Bérleti díj: 64 eFt/hó

Re: Kiadó Üzlethelység IX:ker Lónyai u. 50nm

#378510 Ibiza Előzmény: #378500

econetesből 8van..nem reklamáltál..

ingatlanos miért 600? női válasz, csak?

Hősök tere környékén Villa jellegű irodák kiadók

#378509 Hathor

VII., Hősök tere közelében, elegáns környezetben,

gyönyörű villák szomszédságában, egyszintes 280 nm-es,

ÖNÁLLÓ ÉPÜLET, különböző méretű irodákkal.

Irányár: 10 euro/hó/nm+ ÁFA

Üzemeltetési díj: 4 euro/hó/nm

Ehhez a területhez 2 - 3autó részére tudnak parkoló helyet biztosítani:

80 euro / hó / gk.

Ugyanitt kiadó egy 127 nm-es, egyszintes ÖNÁLLÓ ÉPÜLET:

ebből 95 nm-en egy hatalmas és 2 kisebb méretű iroda, előtér, saját mosdó

+ manzard iroda 32 nm.

Az irodaépületben 12 órás portaszolgálat és 24 órás őrzés működik.

A tulajdonos vállalja a bérlő igényei szerinti felújítást.

IX.ker. Ferenc téri bemutató terem, iroda, raktár.

#378508 Hathor

IX. Térkövekkel burkolt, hangulatos, szépen rehabilitált, újjáépített Ferenc téren 15 éves épület földszintjén színvonalas kivitelű, bemutatóterem, iroda, raktár kiadó 4,88 euro/m2/hó= 3500 euro + rezsi ktsg áron hosszútávra, 3 havi kaució fizetéssel - akár bútorozva. Közös költség 280ezer Ft/hó fűtéssel együtt. A modern, jól felszerelt ingatlan elektromos garázskapu és kapucsengős, éjszakára leereszthető biztonsági ráccsal rendelkező bejárattal, riasztóval, légkondicionálóval,9-10 vonalas telefonközponttal/internet munkaállomással, recepciós várórészből irodák felé elektromos beengedő rendszerrel, extrákkal van felszerelve. Iroda részen álmennyezet belmagassága 2.8 méter, süllyesztett világítással, 2-3 gk beállóval.

III.kerületi modern irodák bérbe

#378506 Hathor

III. Óbuda központjától pár percre, a Pacsirtamező u. közvetlen

közelében modern stílusú, A kat. irodaházban irodák bérbe adók.

Szolgáltatások: 2 csöves fain-coil rendszer, kamerarendszer, 24 órás

portaszolgálat, tárgyaló bérlési lehetőség, mélygarázs, stb.

Bérleti díj: 8,5 euro+ÁFA/nm/hó. Üzemeletetési díj és rezsi átalány: 4

euro+ÁFA/nm/hó, mely tartalmazza a víz, villany,gáz, fűtés, közös

terület takarítás, portaszolgálat, építményadó, ált. épület biztosítás

és karbantartási költséget.

XI.kerület 704nm-es épület, cégközpont, hotel, motel

#378502 Hathor

Kiadó Budapesten a XI. kerület kertvárosi részén összesen 704 nm es 3 szint+ tetőtér beépítéses összközműves önálló területen lévő saját központi fűtéses épület. Az épületben kiépített klíma rendszer, tűzjelző hálózatrendszer, riasztórendszer. Hideg meleg víz ellátás, önálló gáz kazán van.

Az épület nagyon jó állapotú ápolt kerttel,saját nagy parkolóval ellátott. Az ingatlan megközelíthetősége kiváló akár tömegközlekedéssel is . A Kelenföldi városközpont a közelben található.

„A bérelendő terület megállapításánál a földszint kivételével a lépcsőházat is beszámítják.

Területek szintenként a lépcsőházat leszámítva :

Földszint: 92 négyzetméter

I. emelet: 97 négyzetméter

II. emelet: 97 négyzetméter

Tetőtér: 81 négyzetméter

Összterület: 704 négyzetméter

Az épületet szintenként, vagy egybe szeretnék kiadni.

Bérleti díj szintenkénti bérlés esetén: 8 euro/hó/ nm

Bérleti díj egyben történő bérlés esetén: 6 euro/hó/ nm

A rezsi fizetés átvállalása esetén: 4 euro/hó/ négyzetméter árat kérnek üzemeltetés nélkül (portaszolgálat, takarítás).

Parkolási díj :12.000 Ft/ autó/ hó, amennyiben egybe kiveszik az ár alkuképes.

Minimálisan egy évre adnának ki, 3 havi bérleti díjnak megfelelő kauciót kérnek.

Az épület bútorozottan (irodabútorok) és anélkül is bérelhető. Az ott lévő bútorzat külön díjba nem kerül.”

Hasznosíthatóságát tekintve sok a lehetőség ajánlott,akár saját cégközpontnak,nagyobb képviseletnek,hotelnek,motelnek, vagy bentlakásos egészségügyi központnak is . Hasznosíthatósága szinte határtalan. Szintenkénti bérelhetőség adott,és mint az fenn megemlített,egyben történő bérlés esetén kedvező a bérleti díj.