Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: Hedge fund update

#381372 RemegoKez Előzmény: #381357

Igazad van, két kicsi legóról kellene énekelnie. :-)

Különösebben nem tetszik, de szerintem az a szám pont jó az Eurovíziós Dalfesztiválra:

#381359 lackok Előzmény: #381357

A teljesség igénye nélkül: :)

Én nem tudtam hogy az ember mindent túl él

Én nem sírtam pedig engem eltörtél.

Vártam hogy a nap többé nem kel majd fel.

De hajnal lett újra és indulnom kell.

Refrén:

Szerelem miért múlsz,Szerelem mért fájsz?

Szerelem hol gyúlsz?,Szerelem hol jársz?

Hol vagy,hol nem,a szívemben mért nincsen csend?

Szerelem miért múlsz,Szerelem mért vársz?

Most bánat ráz, átjár egy régvolt láz.

Hát lépnem kell, itt rám dől minden ház.

Az érintés emlékét így tépem szét.

Társam már nincs más csak a száguldó szél.

Refrén

(Még húz)Húz

(Még vonz)Vonz

(Még fáj)

(Még húz)Még húz

(Még vonz)Még vonz

(Még fáj)

10 lépés,100 lépés távolság kell.

Nem számít merre csak el,tőled el.

Mit mondhatnál,mit mondhatnék,

Elkoptunk rég,szemeinkből nézd, hova tűnt a fény?

Refrén

(Válj szabaddá!Szállj világgá!)Szerelem hol jársz?

(Válj szabaddá!Szállj világgá!)Szerelem hol vársz?

(Válj szabaddá!Szállj világgá!)Élnem kell!Kell egy új remény!

(Vágy repíts fel!Új remény kell!)

Szerelem miért múlsz?

#381357 lackok Előzmény: #381295

Aki ezer év után is a szerelemről ír dalszöveget, az nekem még nem igény...:)

#381303 BudFox Előzmény: #380364

-30 % on áll a srác...háát....ahelyett hogy bohóckodna a blogjában, írhatna normális cikkeket is....komolytalan igy.

#381295 Bendeguz Előzmény: #381280

Jól mondja Nyilasi. Wolf Kati nagyot alakított. Elismerés jár a zeneszerzőknek és a szövegírónak is: Rakonczai Viktor/Rácz Gergő – Geszti Péter. Végre nem a szokásos pop-mocsok. Talán beindul valami igény a minőségre kis hazánkban.

#381280 Tombolatom Előzmény: #381254

Mármint megtaláltad a bróker cége kimutatását esetleg PSZÁF oldalon a jelentést vagy nyilasi blogján azt amit éppen beírt?:)

Természetesen nem kérdőjelezem meg a mostani alapja valós e...azt se, hogy hány légitársaságot shortol. Tőlem az összes ellen mehet. Igaz Sorosnak 14.5 millió db Delta részvénye van és én inkább őt követném a kettő közül:)

Na, de ma kirakott egy kicsit pesszimista üzenetet, hogy legyünk büszkék mint magyarok a blogjára:

http://nyilasi.tozsdeforum.hu/

#381254 Netmaster Előzmény: #380364

Azt hiszed, mi? Most találtam meg a Nyilasi 2015 Alap tavaly év végi beszámolóját, abban is ott a British Airways és a Lufthansa short, és bónuszként TUI és DAX futi is (szintén shortok).

#380364 Tombolatom Előzmény: #380354

Szerintem ez a mai napig csak egy játékportfólió:) Komolyan nyit egy vulkán miatti shortot amit sose zár vulkán ide vagy oda? Oké, általábban nem rossz ötlet egy légitársasáhot shortolni, de miért pont a Lufthansát ami milyen rendes cég és elég jó az osztaléka:)

Sok más légitársasággal mint a Delta azóta zöldben lenne. Arról ne is beszéljünk, hogy a lufthansa befektetett tőke 1/3-ért nyithatott volna egy deep in the money put opciót amivel kikerüli az osztalék miatti levonást. Több tőkéje is marad...mondjuk nem ez a 4 dollár amiben ebben minuszban van a legnagyobb fejfájása szvsz.

Hedge fund update

#380354 Netmaster

"Lufthansa shortokra szignifikáns mértékű osztalékot kellett fizetnünk, mely bekerülési árunkat 60 centtel csökkenti: 12.50-0.60= 11.90"

arany, olaj short

#379896 Lovax

Ha van arany meg olaj shortja akkor az elmúlt hét tuti legalább öt százalékot dob az árfolyamon. Közeledik az ő ideje. :D

Re: nincs cím

#378406 banyaiz Előzmény: #378382

Korábban mikor itt volt azt mondta emlékeim szerint kb 20-30% tőkének shortban áttéttel, és a többi állampapír. Ha azóta nem változtatott akkor ha most 30% mínuszban van akkor kb 1100 körüli s&p short ötszörös áttéttel tőke 20%-a. Kb mintha a teljes tőke 1100-as körüli s&p ről lenne áttét nélküli shortban

Nehéz mit jósolni ennyi időre, de én azt mondanám, ha idén ebből a shortból 0-ban ki tud ugrani akkor meg kellene tenni. Hacsak rá nem shortol még, de az így stop nélkül elég durva kockázat lenne.

#378382 lagwagoner Előzmény: #378141

Nem 2016 januárjában lesz az értékpapír visszaváltása? Akkor kicsivel több van még hátra.

#378141 lackok Előzmény: #378135

És ma 11 hónapos az alap. Van még hátra 4 éve és 1 hónapja. Kérdés ez mire lesz elég...első cél, hogy vissza kéne jönni nullába....:)