Hááát, én még a 24600-nak is örülnék... Első körben :P
Hááát, én még a 24600-nak is örülnék... Első körben :P
köszi a tanácsokat, mindig tanulok valami hasznosat tőletek:-)
megúnták odakinnt az esést..."most már aztán elég legyen ebből az esésből...folyton csak esünk...most már felfele menjünk, megáll az ész....ezek meg folyton esést akarnának...peeeersze"
:DD
Nálam is vannak dédelgetett álmok...pl. hogy még eléri a 24869-et vagy 900-at. aztán már nem érdekel. Ott ténlyleg zárok. és amerre megy nyitok. Igaz írtam, hogy beálltam eladni 25600ra, ami tényleg ott van még, nem nyúltam hozzá. De egyelőre nincsen nagy reményem abban, hogy odáig eljutunk.
Én meg símán azért, mert a vesztesek módszerét használom jelenleg, a "kifuttatom a bukót, ahelyett hogy elvágnám". Amiben reménykedek, hogy a Trend a barátom, és a trend még felfelé áll... Kérdés hogy a magyar piac mennyire látja ezt így...
Én kétszer is :D Azért még nagy a jókedv,reggel kis beverés után összekaptuk magunkat...érdekes hogy kinn mindig eljátszák a hattyú halálát aztán megy minden tovább fel,érdemleges korira sem fussa :D
Magyar piac nem túl erős 24e-24,2e bux környékéről mindig visszalökik..
annyi megoldás van...
ha van longod..bestoppolod és eldobja a gép..
nem rax stopot..de nyitsz valamilyen százalékban ellenpozit shortot.. 50-60-70-80-90-100% ban..
ha bevállalós vagy és short jól hoz ami csökkenti a longos veszteségedet akkor shortot bezárod longot tartod..ha emelkedik árfolyam feljebb megint nyitsz shortot...stb stb..
a legtöbb rendszer összepároztatja ,) a short és long pozit.. ezt elkerülheted ha pl a longot berakod extrém magas (vagy eladási céláradra) árra visszavonásig érvényesen.
célár mindig kell eladáshoz és vételhez is.. a pénzt sem érdemes egyben elkölteni.. én kb 3 lépcsőben veszek..ha eldöntöm olcsó akkor veszek..harmadnyit.. ha lejjebb megy még harmadnyit..
a másik az időtáv..ha rövid távra veszem akkor napi munka..ha közép akkor rápillogok de nem kapkodok..a DT az sztem halál.. ritkán lehet ráérezni..akkor jó ha pánik van.
arról nem is beszéltem ha pl bux hatit összerakod dax-al vagy arannyal olajjal...,)
Én is tartom a tehetetlenségem miatt. Semmi másért. különben már réges rég forgolódnék. 100-200 pontok után. De most külső tényező ebben gátol.
Ja, én kétszer vagy háromszor is, mert a baba közben evett, meg stb tevékenységeket végzett:-D
kt kitágult, kereskedhetetlen fos...
Nem látszik a lendület lefelé sem. Hanyadszorra fog meg a 23650?
Csillus
Nem szabad hinni senkinek!Sajátkútfő.
Itt állok kopaszon egy darab értékpapirnélkül, meztelennek érzem magam:D
sokan terv nélkül csapkodnak..az befolyásolja őket amit látnak..tuti bukta..
Jó shortos terv:) Én szélen parkingolok.
Nem semmi a tanácstalanság a spekik között 189-en ugrottak a linkedre:D
Sziget nem lett,de egy ilyen szélesedő alakzattal is beérném....
http://kepfeltoltes.hu/view/110504/BUX1112_602_www.kepfeltoltes.hu_.png
Jók ezek a rajzok...
hatiban 24200 a támasz egyelőre. alatta 23500
promptban 2365 -et kéne lefele átvinni hogy rendesen essünk
Hm, Dax már plusszban, mi meg sehol sem még.... Mintha kicsit alulteljesítők lennénk... Még tartva a long.
Most pozi nélkül vagy? azt olvastam a címekben, hogy iránytalan kereskedés várható...én már nem hiszek senkinek.
Teljesült a vágyad:)