Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#378064 Rozsdáskilincs Előzmény: #377967

" csak egy korrekcióra futotta, az is hullaszagú volt."

ehez kérek egy képet mert úgytünik gyönge vagyok szövegértelmezésből. Látom csak be bevillan az a 15%:)

#378054 Csilla76 Előzmény: #378051

értem. köszi a chartot is. én még nem longolódtam ki, pedig főnök szerint 400 alatt keresendő a short....mindjárt keresek egy kis shortos lehetőséget is:-9

#378049 Csilla76 Előzmény: #378037

úgy tűnik, hiába várom a longos válaszokat, mindenki gépészkedik:-(

menti a menthetőt..

#378039 Hathor Előzmény: #378036

Álok elébe, egyik nap átgurulok hozzád, robogómat a héten üzembe helyezik már végre, csak fullon van a srác melóval, kecókat is meg kéne beszélni.

látom pont egyszerre írtuk 9.03kor a Soros hírt, csak Te Arany topikba.

#378036 hosszhuszár Előzmény: #378035

Köszi, írtam, csak, ha van időd.

Erről a témáról, egy kicsit bővebben kellene beszélnünk valamikor!

#378035 Hathor Előzmény: #378030

Sorosék állítólag szórják ki a nyersanyagokat, arany ezüstöt.

Lássuk mit tud a hír :)

JJBOY, megy majd kérésedre a válasz, csak szusszanatnyi idő kell majd délután.

Végre képbe kerültek az inflációs félelmek, jó hogy felébrednek.

ECB kamatdöntő is lesz, arra is kíváncsi vagyok, meg félnek az újabb Kínai kamatemeléstől is

#378028 Hathor Előzmény: #378027

Ja most nézem a képem, alatta az 1335ös támasz erősebb, visszatesztelhető, alá esés erősen a rosszabb hír.

#378027 Hathor Előzmény: #378021

Sziasztok, tegnap nem voltam egész nap, nem is követtem az eseményeket, ma reggel megnyitottam a chartjaimat, kint usa ahogy vártam 4es pontot csinálhat, utána jöhetne 5ös, eddig minden terv szerint, krdés a folytatás is így lesz e?!

Erre azért most nem vennék, de 4es ponttal visszatesztelheti előtte álló csúcsot, onnan (annak környékéről) pattanhatna 5ös pontra.

Hétfőn ide berakott képem, akkor még felfele ment, de ott volt a négyes pont kijelőlésem le:

http://postimage.org/image/2r439u83o/

És a mai chartom:

http://postimage.org/image/nte5jkxw/

#378021 Csilla76 Előzmény: #377962

Hát én szomorú lennék, ha tényleg le kellene zárni a longot..azt figyeltem, hogy Ausztrália pár napja esik..nem is keveset, de mindig mínuszban van. Most szerintem meg fog állni..és szerintem mi is. Egy elemző elemezte múltkor, hogy a buxi kb úgy mozog mint a távoli kontinensé:-)))

Azért volt bennem remény, hogy mégis 25 fölé megyünk még egyszer...de majd ma kiderül, hogy merre lesz az irány.

csak még egyet..azon gondolkodtam, hol nyithatunk..de szerintem ott ahol tegnap zártunk.

#377992 pepe01 Előzmény: #377987

Tényleg, észre sem vettem:(

A prompt bux a lényeges, de tudom ez a heti topik:)

Megyek aludni inkább.

Jó éjt!

#377987 sztiv1 Előzmény: #377967

Én a promt BUX-ra értettem a résbetöltést,mert azt kérdezted,

Szerintem, van még lefele,de ez csak egy vélemény, nekem a shortom ítt is mind +-os,max zárom