nem biztos...
mert minek ha esélye sincs ..max többet kell fizetni ha felebeznek..
nem biztos...
mert minek ha esélye sincs ..max többet kell fizetni ha felebeznek..
Milyen jó nap is volt ez a pf-es őrültek háza nélkül. :-)
Ja tényleg. A kézhezvétel számít. Az még legalább fél év mire megkapják gépelve, postázva. :-)
ha ez tényleg csak elsőfokú volt akkor még szép hogy fellebbez.
15 napon belül kell fizetnie, fellebbezni nem tudom mennyi ideje van az ítélet kézhezvételét követően.
Lehet összefüggés a között, hogy ma "szünnap" volt a pf-en és hogy a forgalom is visszaállt a normál kerékvágásba? Vége az őrletnek?
Azt gondolom a bét-en olvasni lehetne. Ha 15 nap, akkor holnap után lejár a határidő?
1..van nekik pénzük ne féltsd őket..
2.a felhúzás a legkevesebb valami kamu ütös hír plusz a hungariások segítenek nekik
3. sokat tudnak keresni rajta attól függ meddig húzzák..és h tömik a népet..:)
ügyes brokik ha akarják 100millát megforgatnak 1hufon belül úgy h tömik a népet:)
én ebben átok variációt de majd az élet úgy is eldönti h mi lesz
Nyilvánvaló, hogy Ők szeretnének jegyezni és nem a kisbüfikre bízni megint. De hogy az árfolyam ettől kilőjön? Hát..., az még jóval odébb van.
Hehe. Pont emiatt nem lesz 25 ft. :-)
senki nem jegyez, az árfolyam meg kilő. re: marslakó 300ft
dupla szopacs a büfiknek. Jegyeztek mikor nem kellett és nem jegyeztek mikor kéne. Tp is megmondta, ajándék lesz a jegyzés a régóta kitartóknak, kárpótlás. :-)
Hehe. Pont emiatt nem lesz 25 ft. :-)
senki nem jegyez, az árfolyam meg kilő. re: marslakó 300ft
dupla szopacs a büfiknek. Jegyeztek mikor nem kellett és nem jegyeztek mikor kéne. Tp is megmondta, ajándék lesz a jegyzés a régóta kitartóknak, kárpótlás. :-)
Szerintem sem...