Ha Mourinho-s lesz, akkor inkább a hoki Orosz-Szlovák adok-kapok:)
Ha Mourinho-s lesz, akkor inkább a hoki Orosz-Szlovák adok-kapok:)
Barca Real utolsó felvonás ma. Remélem nézhető lesz, ha már snooker vb-nek sajnos vége, azt még elnéztem volna egy darabig. Trumpnak szurkoltam, de győzött a rutin, nagyon jó volt.
Auuu ez fájt.
:)
K. Tivadarral más is történt aznap, elkészült álmai fényképe :-)
miről beszélsz, színtévesztők ellen csak ajándékból állunk ki. Köszönjétek meg. :)
megúsztátok a hétvégét egy mázlis X-szel... :)))
nem feltétlenül kellett neki erről tudnia....
Nem , biztos, nem!
Ismerek egy hasonló termetű pitbull típusú embert, az a szemem láttára intézett el, egy ( jó nem ekkora, tán 1 fejjel alacsonyabb), de hasonló testfelépítésű embert.
Az ilyen küzdelmeket, a piranha-cápa küzdelemhez hasonlítanám....
Nem hiszem Zotya, hogy Kunkli a nevét adta volna egy ilyen sumáksághoz.
A hírnevet és respektet nagyon nehéz kivívni, de borzasztó hamar el lehet veszíteni.
Nem hiszem, hogy úgy akart visszavonulni, hogy bundát kiáltsanak rá az emberek az utolsó meccse után.
gála mérkőzés volt... nem lehet, hogy előre megbeszélt eredmény született?? :)
Ezt mondtam nektek a múltkor, pont itt a sport topikosban.
Ennyit számít, ha valaki agyilag rendben van.
A magyar fociválogatott igazán meghívhatná magához Kunklit, hogy a pszichológiai felkészülés művészetét megtanítsa a srácoknak.
Nem lehet pályára lépni győzelmi esélyekkel, ha fejben már előre feladták a győzelem esélyét is, vagy bármilyen ellenfél nevének hallatán megrettennek.
Mindenkit le lehet győzni: a brazilokat, hollandokat, spanyolokat, a Bárcát, Reált, MU-t, mindegyiket.
K-1: A 170 kilós Góliátot leverte a 70 kilós Dávid - Nagyítás-fotógaléria
mit ér a plusz 1 mázsa, és a -10 év??? :)
Üdv!
Hát ezt nem gondoltam volna de leütötte mint a sz...-t!!!
csak olvastam, nem láttam.:))
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/kuzdosport-kunkli-tivadar-ko-val-verte-bob-sappet-2075553
Kunkli nyert.
csak hallottam, nem láttam..
Ez is igaz, de ott Barca vezetett 1-0 -ra , onnan fordítottak. Muszáj volt kitámadni 0-1-et nem őrizgethették. Igaz nekem az olasz foci soha nem volt szívem csücske, bunker védekezés és egy kontrával eldönteni a meccset. Elismerem taktikus, és eredményes. De az Madrid is így focizik az szomorú, ezért kár összevásárolni fél világot.
Ronaldó is maradt volna inkább Mu-ban. :)