Nem várok további esést holnapra, de amint Te is látod nem tudott a bux új lokális csúcsra menni, csak egy korrekcióra futotta, az is hullaszagú volt.
Nem várok további esést holnapra, de amint Te is látod nem tudott a bux új lokális csúcsra menni, csak egy korrekcióra futotta, az is hullaszagú volt.
Holnap leht bucsuzkodás lesz a longomtól:) De az csak holnap derül ki.
Köszi
Sell in may and go away:)
Ezt mondogasd lefekvés előtt, hidd el hatni fog:)
Miota bezart a BET jatszohaza, azota csak zold gyertyak "szulettek" kinti indexekben...
Gondolkodam en is shortban most, de torhetne nehany komolyabb tamasz is, mert igy meg nyul vagyok.
Shortokat Én is tartom, de remélem nem fordul vissza a prompt Bux 23800-ról ismét.
Néhány 100 pontos sávban itt tötymörgünk.
Bux rés tart még vagy ma betöltöttük?
Szintén,tartom a short-ot,jó helyről indultam megint 04,20
Na végre megindultak ők is rendesen lefele....100-200 pont kéne...nem 5-8-10 pont. SP -ben
Shortok tartva.
:D
Nagyon mulatozunk:)
szocikat szerette a tőke! Meg szerintem ők is tőkét:D Számit mindenhol aki számit kapcsolatban vagyunk. Remélem hosszabbtávon profitálunk belőle.Mármint MO
sokat számít szerintem hogy mi vagyunk a soros elnökök....gyurcsány ha itt lenne már 18.000 en lennénk.
Viktorunk nem feleslegesen jártatja a száját. Beszélőkéből jeles!
"Budapest a legjobb befektetési hely" ez a befektetési alapkezelők jelmondata, az 100 % :-)
Budfox a mol is hasonló cipőben:D lenne pánik a placcon, erősek birják a nyomást
OTP -ben 6190-6200 a támasz..annyira tartják mintha az életük múlna rajta..
el köll engedni..had essen 5500 -ra oszt' kész:D
Rugalmas mint a jó spekuláns:D