Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#377831 zeeh_ Előzmény: #377819

Adagolják az 555-ös szintet. Megvettek 150k-t, máris több, mint 100k áll bent eladáson.

Felfelé egyelőre még nem mehet, úgy néz ki.

#377819 Kissherceg Előzmény: #377817

időszerű volt. Sztm bőven eltudod adni 600 felett. Én még nem vásárolok be, de várom a lehetőséget :)

#377805 gentlemanus Előzmény: #377800

Ez most nekem van címezve Presley?

Én csak Herceggel viccelődtem, mivel egy előző üzenetében írta, hogy átkötötte a prémiumát, azzal a pár darabos ( 13,6 milkás ) tétellel.

Milyen kárörvendésről van itt szó?

Én aztán tényleg mindenkinek sok pénzt szeretnék, meg hogy mindenki elégedett és boldog legyen. Soha senkinek a kárát nem kívántam.

#377790 gentlemanus Előzmény: #377399

Na továbbkötötted a prémiumodat Little Prince?

Mehet le tovább 500-510-ig?

Hol akarod visszakötni a kis pakkodat Herceg bácsi?

:D

#377787 Kissherceg Előzmény: #377777

sztm simán felette lesz :) telekom horror pénzt termel és költségeket farag...

tegnapi pakkot visszakötötték :)

600 fölé soha nem megy …

#377777 PRESLEY

600 fölé soha nem megy a következö osztalékig

#377697 banyaiz Előzmény: #377673

Benne lehet, nehéz megjósolni most rövid távon vsz sok fog függeni attól piacokon általánosságban merre tovább, ha bika tovább megy akkor látok erre esélyt.

Viszont hosszabb távon ilyen 5xx-es árakon megvenni, vagdosni az osztalékszelvényt és kivárni éveken keresztül szerintem ez egy jó buli lehet, ha valakinek ehhez van türelme.

#377675 balacy Előzmény: #377656

TA alapon az 520 alj tesztelésekor, vagy az 500 feletti alj tesztelésekor érdemes figyelni a fordulós jeleket. Ha nem esik ide le, akkor az 550 sávban való konszolidálódás (vagy egy konszolidálódás bármi értéken) után a sávból való kilépés után keresek belépőket.

Szóval nem egy adott értékhez kötöm a belépést, hanem a fordulós jelekhez.

#377673 Kriszti@n Előzmény: #377670

mint tegnap is írtam, az én elképzelésem szerint gyj-re legalább 580ra vissza kell(ene) másznia.utána az irány az eredménytől(is) függ , habár sokan jó jelentést rebesgetnek.lehet, hogy ez lesz a veszte...

#377670 banyaiz Előzmény: #377656

Ha TA alapon akkor ne engem kérdezz.

Funda alapon , osztalék fogja valamilyen szinten, kivéve világpánik mondjuk akkor is , csak kicsit hosszabb távon. Szvsz , funda alapon 2012-ig van különadó, utána , vagy már előbb ha EU beleköt a különadóba 50 Ft-nál magasabb osztalékot fog fizetni. Persze kérdés az átlagos állampapír hozamok, hogy alakulnak majd akkor. De szerintem lefelé korlátos a mozgása.

Egyetlen kivétel lehet de az brutál, ha annyira gyengül a cég profitja , hogy nem fogja tudni szinten tartani az osztalékot. Erre is van esély, de szerintem kisebb mint arra, hogy marad még fejőstehén jó darabig. Szóval hol kell megvenni? Attól függ.... :)

#377656 Bendeguz Előzmény: #377597

Vajon hol érdemes ebbe belevenni? 480-500 környékén? Jó volna ebből egy elemzés, már ha lehetséges.

#377597 banyaiz Előzmény: #377596

Engem meglepne, ha ez a papír 600 alatt lenne tartósan.

Viszont most szelvényvágás után ha nincs szerencséd , lehet befektető leszel egy darabig. :)

#377596 Kriszti@n Előzmény: #377595

én nem foglalkozom ezzel a papírral, csak belevettem az osztalékra, és gondolom gyj előtt visszahúzzák, akárhová esik is holnap. erre spekizek csak, ha nem így lesz, akkor befektető lettem :)