Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#377595 banyaiz Előzmény: #377592

Annyi kell hozzá, hogy a cég olyan szinten tartsa magát ami hasonló osztalékok kifizetését lehetővé teszi, persze ez sem egyértelmű, de látok benne egy ilyen lehetőséget. Kockázat annyi, hogy amennyiben nagyon kezd leépülni osztalék érdemben csökken lehet mínuszban kell eldobni.

Adtam el ezt 1100 környékén úgy, hogy 6x-es osztalék volt pár éve, igaz még a válság előtt. Most ez a különadó tartja lent ennyire.

Persze élethalál harc konkurenciával, de van benne egy spekulációs lehetőség vsz. Inkább innen mint 2xxx-ről dotcom lufiban. :)

#377590 banyaiz Előzmény: #377584

50-50%, hogy csak az osztalék , vagy annál nagyobb mértékben esik.

Szvsz 540 benne lehet esetleg holnap max lefelé.

Viszont hosszabb távra gondolkozva vmi azt súgja, hogy aki 520 körül belenyúlt és megtartja felveszi az osztalékokat az előbb utóbb el fogja még ezt adni 1000 körül is. :)

Persze mindez pozi nélkül csak egy érzés, semmit nem jelent.

#377584 Euroman Előzmény: #377579

én rendesen bespájzoltam belőle, kell az osztalék...szvsz rally sem volt, nagy verés is elmarad(hat)...6-án lehet valami jót is regélnek, ma mindenesetre volt 1 hír, hogy a mobil internet újabb sávokkal bővülhet.....nyáron, ha már nem ovi lesz az eu királya, remélem elkaszálják a távközlési adót, és akkor szépen visszaemelkedik....

#377560 balacy Előzmény: #377536

Én tudom, csak rácsodálkoztam, hogy miért is 6-át említett.

Időnként rácsodálkozom dolgokra, ennyi maradt meg a régi lendületből :)

Mondjuk én eladtam az összeset, így szurkolok, hogy verjék meg nagyon, de pár napig nekem túl meleg lesz ezzel kereskedni.

#377557 balacy Előzmény: #377536

Én tudom, csak rácsodálkoztam, hogy miért is 6-át említett.

Időnként rácsodálkozom dolgokra, ennyi maradt meg a régi lendületből :)

Mondjuk én eladtam az összeset, így szurkolok, hogy verjék meg nagyon, de pár napig nekem túl meleg lesz ezzel kereskedni.

#377547 Kriszti@n Előzmény: #377543

én is így gondoltam, csak a telekom oldalán-amit idéztem- más van írva...sosem foglalkoztam ezzel a papírral( a többivel meg olyan régen, hogy nem is emlékszem hogy is van ez a T+3:D) majd meglátjuk..

#377546 Kriszti@n Előzmény: #377545

biztos túladják, de szerintem lassan majd visszamászik...két hónapja nem volt 550 alatt...tudom,majd most lesz:D

#377545 Papus_stock Előzmény: #370462

Hát ez nem jött be :(

Bezsákolom az osztalékot és majd meglátjuk mi lesz a külön adóval és a többivel.

Az EBITDA számok jobbak a vártnál - ez nemsokára publikus lesz - remélem ez tartja a valamennyire papírt.

P.

#377543 gentlemanus Előzmény: #377537

Nem kell addig tartani, azt írta nekem a kbc.

2-a az utolsó szelvényes nap, ha záráskor még van, az az elszámolási rendszer miatt kijön az 5-i tulajdonosi megfeleltetésnek, tehát 3-án akár el is lehet adni.

#377537 Kriszti@n Előzmény: #377536

elvileg 5.-ig kell tartani ,nem?

"Az osztalékfizetéshez kapcsolódóan elrendelt tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja 2011. május 5. Osztalékra az jogosult, akinek ezen a napon (2011. május 5-én) az értékpapírszámla-vezető nyilvántartásában Magyar Telekom részvénye van. A 2010. évi osztalékra jogosító Magyar Telekom részvényt utoljára 2011. május 2-án lehet vásárolni a Budapesti Értéktőzsdén."

szép 6. án eladják és rö…

#377405 PRESLEY

szép 6. án eladják és rögtön 10% ot fog esni?