Nem tudom pontosan lehet, hogy igazad van...
Nem tudom pontosan lehet, hogy igazad van...
Szerintem amíg a cégbíróság be nem jegyezte, addig nem. Szándéknyilatkozat esetleg lehet.
Nincs annyi nekünk, és még nem adjuk el...
:-))
Szerintem sehogy Zoli!!!
Majd jegyzel, ha akarsz...
ne írjál ilyeneket, mert a végén még kitépik a 32 ft-ot... lefelé kell dumálni, nem fel... így hogyan veszek majd 25 ft-ért, vagy alatta? :))
Szerintem igen...
Volt egy kérdésem a végén, amire szerintem nem sokan figyeltek!
Azt kérdeztem, hogy mikor lesz a köv. IT ülés, mivel TP többször is említette, hogy tőkeemelés(ek) előtt állnak most májusban...
Azt válaszolta, hogy május 10-ig biztos nem, mert május 2-10 között átvilágítják a Holdingot, és majd csak azt követően kerülhet sor IT ülésre, valamint tőkeemelésre...
Nem véletlen lett leszállítva az alaptőke, és ezáltal a névérték 25 Ft-ra...
Ja, és pont annyi papírjuk volt, amennyi kellett a Határozati pontok megszavazásához (75%-nál picit több)...
De még mindig nem értem, hogy az EHEP-nek miért van phylaxiája, és miért olyan sok?
de már attól függetlenül emelhetnének tőkét 25huf-on?
ha a cégbíróság bejegyzi, és a keler "átírja"; tippem szerint június vége körül.
Phylaxia: állatgyógyászati bővülés, médiapiaci terjeszkedés
a 0-ról nem nehéz bővülni... jelenleg ugyanis semmi köze az állatgyógyászathoz a holdingnak.
A társaság folyamatos tárgyalásokat folytat a német Almapharm GmbH+CoKG társasággal állatgyógyászati termékeik kelet-európai és közel-keleti forgalmazására. Szintén szándéknyilatkozatuk van a Josera GmbH és a Bremer Pharma GmbH cégekkel is, elsősorban veteriner készítmények forgalmazására.
Az évtizedes CEVA-per 2011-ben (2011.04.20-i I. fokú bíróság ítélete alapján) végre kimozdult a ”holtpontról”, de a jogerős határozatra még várni kell, ezen több százmilliós bevétel múlhat.
szép 666.666 30 ft-on...
ennyire unalmas ez a papír?
vki 25.000.000 db-ra vételi ajánlatot tenne 30 ft-on? akkor elhiszem, hogy van új nagybefektető. :))
május 5-ig kell a cevának fellebbeznie?
"megfejleszteni..." ez gyilkosság a magyar nyelv ellen...
és nem véletlenül mondja, hanem tudatosan, mert többször is használta, még anno a rádiós riportban is
Nekem már nincs mit öntenem.
:)
Ami maradt az a kgy részvételhez kell( nincs 20ezer db)a többit én adóoptimalizálás miatt már kiszórtam.
A 25-öt azért várják mert ugyebár meglengetve a távoli mesés befektető!
Amíg ezt el tudják hitetni, addig a vételi oldal pufferelve lesz.( ez TP szerint kb 2hónap) ha ki akarják szórni, most kell csinálniuk....( de most sem értem ki az a f@.z aki ezt veszi mindenféle funda nélkül??????)
A vételi puffernak az elmúlt 10 év ígéreteit figyelembe véve nincs semmi realitása( nem volt egyetlen megvalósult hiteles befektető a Phyl környékén, csak apportosok)az egyetlen dolgot(NGENE és törzskönyvek) meg majd visszaveheti a Phyl, 2 év múlva piaci áron.Addig ha bejön valami bevétel a visszavásárlásra el is fog menni-----tudod meg kell fejleszteni a termékeket!!!
:)