átkötöttem a prémiumot :)
átkötöttem a prémiumot :)
Na! Még a végén kiderül ösmerjük egymást:D
Szép tételek Telkóban.
ott lakom, de nem susmotolnak. Ezek után nem értem miért nem jössz el a találkozóra. Az is ott lesz. :)
Piaci nyelven 14K:)
banki kamat otp 50% volt.és ha akkor lett volna pénzem 1500 ft vettem volna otp -t de senki nem adott kölcsön. OTP MOL az igen és a MATÁV ugyanott volt mint most
nincs ráülés de ezek az emberek sokat buktak akármikor adták el
Aki még mindíg 2700 Ft-os matávon ül, az meg is érdemli szvsz. Ha idénre lehúzom a rolót akkor is megkerestem már csak ezzel a papírral a banki kamatokat bőven (nettó), úgyhogy nekem nehéz lesz megmagyaráznod, hogy szar a papír. :)
igy van ingyen + 25milliárdért vettek
aki 2700 ért vett matávot az jól járt igaz-e?
Csoszogj át a portfolio-ra nézd meg amit belinkeltem 162 oldaltól olvasd el hány millió papírt adtak ingyen illetve 200 ft alatt a különböző embereknek.
Ebben a az utólag kiadott dolgozói részvények még nem is szerepelnek.
Túl van árazva a papír és évekig egy peták profitot sem fog termelni.
Másrészt ez a Telekom topik.:)
te melyik kerületben sétálgatol? :)
aciget már nyáron 1700 at mondtam.és őszre már 1300 körül lesz
az igaz esést én sem láttam,bár 25 milliárdért vettek ezért ez végül is törvényszerü volt
Kiemelem a kedvedért a korábbi mondandómat, fogadni mernék rá, nem tudtad a Cig 50%-os emelkedését megjátszani, bár törvényszerű volt, hogy a bux kosárba kerülésével venni fogják az alapok, viszont a Telekom mozgását jóval nagyobb tőkével is le lehetett kereskedni.
A Plotinus is belevett 16000db-al a Telcoba a kivezetési pletykára alapozva.
Hír szerint a DT a szlovák Telekomot szeretné megvenni, nem a magyart.
Nekem nem az a lényeg a papírban, hogy mennyit mozog, hanem, hogy milyen valószinűséggel teszi azt.
Ezt kérem feljegyezni, ugyanis a Cig-ről senki nem tudta megmondani mennyit esik és mennyit fog emelkedni.
Nem zörög a haraszt szokták mondani...:-)
Filter Hosszhuszár meg is válaszolta. Vannak kivezetési várakozások. Semmi konkrétum.
:))
Nem verebek azok, csak egy elemzőtől hallottam Én a gazdasági rádió riportjában, talán 1-2 hete....
De egy fecske nem csinál nyarat, már jó ideje....