akkor maradj ki,sose tudni a kártyavár alól mikor húzzák ki a lapot....
a dax rsi-ji 80 fölött...szted ebbe van még sok long?
akkor maradj ki,sose tudni a kártyavár alól mikor húzzák ki a lapot....
a dax rsi-ji 80 fölött...szted ebbe van még sok long?
Bud, Te vagy a nagy CNN-es, figyeld a híreket, állítólag gyűl a tömeg a Fehér ház előtt.
Érdekességként Ezüst esett 10%ot ma, még egy bear árbóc alapján kinéznék még ennyit belőle :)
Én azt vonom le abból amit írsz, hogy kár akkor shortolni ,-)
Tök egyszerű képlet jön le belőle, bika trend, emelkedésben kár még shortolni, akkor is, ha egy két napra összejön egy kis esés.
Ettől függetlenül tényleg nem tudni mit hoznak az elkövetkezendő napok, olvastam Remegőkéztől USA topikban, hogy bejelentettek valami atombomba aktiválást is, ha meghal laden. Sosem tudni mit lépnek pár nap múlva, akár egy terror támadás, bármi.
Belépni már nem éri meg, adni meg még nem éri meg.
azért milyen érdekes nem ?
hogy milyen hírek mozgatják a piacokat..:
Bin Laden -re emelkedni akarnak.
múlt héten a sor rossz makro adatra nem tudtunk esni..
sem a 300 halottra a tornádók miatt.
furcsa egy világ ez én mondom.
igen..valami ilyesmi is lett :
"Az MACD maradt eladási jelzésen, még mindig !
bin Laden megölésének híre a nap elején természetesen hozhat vételeket a nap elején, de ezt követően a folytatás már egyáltalán nem egyértelmű, sőt !
Egon vajon mit fog írni ?
"fejlődő piacok vagyunk..bár nyugaton jó hírekre emelkednek még...mi nem biztos hogy követni fogjuk őket ?"
vagy:
"tovább mehetnek 25.200 az ellenállás"
Azt hiszem ma May Bank Hol. van Angliában, mintha a csigazabálók is zárva lennének. Csendesebb nap lehet ma.
Nem merik venni az olajáresés miatt, de adni még nem adják az emelekdő részvénypiacokra.
Szép.
maradt a 4darabos kötés.
Ne tudom érdemes-e nézni ezt, inkább elkezdek hirdetni, később visszanézek.
Üdv.
ahogy kötés lesz benne egyből minuszból indul...
olaj esik..MOL esik ?
lehet hogy nem is olyan egyértelmű ez az emelekdés ?
Nagyon kemény. Látszik, hogy kutyát nem érdekel az emelkedés, csak egy megerőszakolás történik. Tavaly rengeteget buktam, mert végig longoltam egész europai emelkedés mellé nem ment, msot már nem veszem, mert nem hiszek itthon semmiben, most lassan csorog fel, már minden bukó visszajöhetett volna, de hát 10-20% eséseket itt nem lehet tartogatni hatiban.
Ki van ez találva, hogy ne tudjunk keresni.
MOL-ban nem volt kötés nyitóban, ilyet sem láttam még.
Könyvek elég üresek, semlegesek voltak.
már megírták a cikkekben hogy védelem alá helyezték a külügyi képviseleteket..
Obama most úgy döntött, hogy most kapják el Bin Ladent. most kellett valami jó hír hogy újabb lendületet adjon..
olvassunk a sorok között.
a válságról , csődkockázatokról szemmel láthatóan nem akarnak hallani, elterelik róla a cikkeket...
Kérdés hol lesz a kampó, egy hónapja tartott shortod, további ráadások kényelmetlenek lehetnek, visszaolvastam, látom pont akkor váltottál taktikát kiülésbe, kivárásba.
Nagyon nincs tuti recept sajnos.
Remélem azért összejön egy le kör neked.
Esetleges bin Laden bosszú jól jöhetne még Neked, én remélem nem találnak ki valami agymenést erre a kinyiffantásra, ezeket a népeket nem nagyon érdekli semmi, csak a fanatizmus.
Szerk: na pesrze, hogy eur/huf visszapattant a csatorna tetőről le, már vissza is erősödött forint :)
Megint nem zártad a shortokat 24K környékén, Pepe sem, 23Kig nem zárja azt mondta.
Bikuci megy tovább.
Ami engem a legjobban bosszant az adósság válság kérdése, a bazi magas CDSek, csőd kockázatok az európai országok egyes tagjainál, mellé az elszálló fogyasztói árak, benzin emelkedése, infláció, munkanélküliség, hitelpiac, ingatlanpiac hanyatlása.
kár hogy egy ilyen környezetben húzzák a piacot, szépen lehetne esnie egyébként normál körülmények között. Kipakolhatnának az emberek, és biztonságos befektetések felé fordulhatnának, de talán ezért kell mutyizni, hogy a pénzpiac megmeneküljön a W elől. És továbbra is amerre legjobban fáj a normál gondolkodásuaknak, épp ész ellen menve.
Yo reggelt!
Bin Laden meghalt, irány a csillagos ég.
Gyönyörűen ugrott dax futi, S&P futi.
Fordított fej-válla csinálja dolgát.
Forintunk viszont gyengült picit reggel Euroval szemben pár napos csökkenő csatornájának tetejéhez ért.
ma akkor emelkedés lesz úgynézem...sőt már a hírgyárosok is beharangozták hogy ezen a héten emelkedés lesz, sőt, tovább mehet a rally..hisz nagyon jó a hangulat...
hát legyen...
csak aztán nehogy összeomlásba torkoljon ez a nagy lendület :D