Én annak idején a Portfolion keresztül regisztráltam az Erstéhez, ott ennyi volt alapból
Én annak idején a Portfolion keresztül regisztráltam az Erstéhez, ott ennyi volt alapból
Azokhoz fordulnék kérdéssel, akiknek Netbrokija van az Erste-nél.
Kinek mennyire sikerült lealkudnia a jutalékot?
Nekem: 0,3%
Arra vagyok kíváncsi, hogy alkudozzak-e még :)
http://www.randomcapital.hu/beva.html
http://www.randomcapital.hu/szamlanyitas_a_szamlanyitas_folyamata.html
"5000 Ft-ot adunk ajándékba, amellyel kockázatmentesen kipróbálhatja kereskedési rendszereinket."
Jó ha tudjátok!
Bohóckodás képen a randomnál nyitottam tdt longot econetban 04.07-én. Figyeljetek a mennyiségekre!!!!
TDT long 30 db - 1 tételben teljesült, 1 üzenet jött róla.
TDT long 73 db. Ez állitolag 2 tételben teljesült, de csak 1 üzenet jött róla. Viszont a gépi zárás 3 tételben történt meg - természetesen 3-szoros minimum dij mellett.
Hangsúlyozom bohóckodás volt. Más brókercégeknél is a nap végi zárás annyi tranzakció, ahány nyitás volt abban az instrumentumban?
http://www.portfolio.hu/vallalatok/jokora_pofont_kapott_a_hataridos_piac_is.147467.html
1.1%-kal van csak a Random Capital lemaradva a KBC mögött? Ez azért engem most meglepett. Azt gondoltam, hogy a Random részesedése jóval kisebb.
azám, itt a válaszmail:
"A szolgáltatást, amennyiben a későbbiekben, az akció után már nem kívánja használni, Ön tudja lemondani ugyanannál a menüpontnál. Ezt érdemes az adott hónap utolsó munkanapján megtenni."
hehe, szerintem ez lesz a trükk, és egy csomó ember így fog beragadni (elfelejtik majd lemondani) :-)
egyébként nem írták, hogy külön ki kell-e kapcsolni, tippem szerint igen
És utána le kell mondani ápr. 30-án, hogy ne számlázzák ki a májusi díjat?
"Az idei évre is sok-sok kellemes meglepetést tartogatunk ügyfeleink számára, melyek közül a következő bár április 1-re esik, mégsem bolondok napi tréfáról van szó.
2011. április 1-től a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe a Budapesti Értéktőzsde hivatalos adatszolgáltatója (vendor) lesz, aminek örömére 1 hónapig minden ügyfelünknek ingyen biztosítjuk a valós idejű (real-time) adatszolgáltatást.
Használja ki az alkalmat: 2011. április 1. és április 30. között ingyen juthat a real-time adatokhoz a PETI-ben és az Equitas Terminálban!
Ehhez nem kell mást tennie, mint április elsején, vagy április hónapban bármikor a WebBrokerben a "Beállítások" menüben a "Real-time beállítások" menüpontra kattintva bekapcsolni a szolgáltatást. A szolgáltatás bekapcsolásához el kell fogadnia az előfizetői szerződést.*
Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben ön eddig is rendelkezett előfizetéssel a valós idejű adatokra, a szolgáltatási szerződése 2011. március 31-én érvényét veszti, és a szolgáltatást a rendszerünk március 31-én 23:59 perckor automatikusan leállítja. Az adatszolgáltatást 2011. április 1-én újra meg kell rendelnie a fent leírt módon. Így biztosítani tudjuk, hogy a meglévő előfizetőink is részesüljenek a kedvezményből."
köszi a választ.
Én most a tadawul demon nyomom. :-)
A számlatípus kiválasztásánál jobb oldalt volt egy pici kis pipa.
A kondiknál azt írták, hogy a centes számlák swap freek, de regisztráció közben jöttem rá, hogy ez egy választható opció. Mindenesetre nem látom mögötte az üzletfilozófiát, hogy miért választható opció az, hogy valamit ingyen kérsz, vagy sem az ő költségükre :) Lehet azt akarták, hogy bereklámozzák swap free-ként, aztán valaki mégis elfelejti választani. Vagy pedig valami rejtett költség van a swap fee-nél :)
MB-vel toltam be. Jó, mert átvállalták a deposit költségét, centre pontosan annyit írtak jóvá, amennyit küldtem, és centre annyit is vontak le MB számlámról. Mindkettő $.
De majd a withdraw lesz az érdekes, ha egyáltalán lesz mit :D
De gondolom ilyen kis tételnél akkor sem éri meg nekik packázni velem, ha nyerőben vagyok, és veszteséget okoznék nekik.
Hát a jó ég tudja...nekem ez elkerülhette a figyelmemet mert nekem van swap. Bár nem sok egyáltalán de nem nulla. Illetve nem minden terméken. Dax, SP500-on pl nincs.