Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#377064 akpo7 Előzmény: #377036

"egy apró argentin legény, megmutatja a világnak, hogy a játék, a játékosság nem halt meg"

Ez nagyon jo, legyen sokaig igy! Szerencsere Messi meg csak 23. Mire elfogy belole a kraft, remelem, jon uj. Nagy szukseg van az ilyen jatekosokra.

#376968 akpo7 Előzmény: #376553

Nana, tavaly az Inter az 1. meccsen 3-1-re "legazolta" a Barcat. Azon a meccsen sportszeruen es focit jatszott az Inter. A 2.-on a phasz biro Barcelonaban kiallitott egy Inter-jatekost es tonkretette a meccset. 10 emberrel mit jatszattal volna a csapatoddal 2 gol elonnyel, mester???

A Madrid mas teszta, bunkon fociztak es megoltek a jatekot es meg nekik allt feljebb. Az tenyleg a foci halala, amit ok csinaltak. Lehet, Pepe kiallitasa nem egybol piros, foleg azt a videofelvetelt visszanezve, amit ma lehozott a sport, de rajta kivul meg 3 jatekosnak lehetett volna 2 sargaja v. egybol pirosa.

#376561 Kissherceg Előzmény: #376553

szerintem is undorító és ez a paraszt azt felejti el, hogy a foci a nézőkért van, nem a pénzért. Gyökere...

#376553 banyaiz Előzmény: #376534

akkor ezek szerint mégis volt csatár, csak nekem nem tűnt fel. Abból a szempontból nem sajnálom Pepe kiállítását, hogy ilyen focival senki ne jusson Bl döntőbe, már tavaly Inter is hasonlót játszott. Eredményes , taktikus stb , de nekem nézhetetlen.

#376527 banyaiz Előzmény: #376187

Nem tetszik nekem ez az egész olaszos, vagy nem tudom milyen stílus , hazai pályán csatár nélkül állnak fel. Ok 5-0 után látták csak így nyerhetnek, de megöli a focit ez. Nézhetetlen nekem.

Mondjuk ezek az egyből kiállítások ilyen meccsen az is durva, vagy pl amikor Van Persiet azért küldik le Bl nyolcaddöntőn mert elrúgja sípszó után. Az egész meccset eldönti, nagyon kellene videóbíró. Pl vb döntőn ilyenekért azonnal piros lett volna amit Pepe csinált hollandoktól kb 3-4 embert kiállítanak 10 perc alatt. Nem normális ennyi múlik a bírón ekkora tétnél.

#376332 Kissherceg Előzmény: #376307

Guti fogalmazott a Twitterén. "Madridistább vagyok bárkinél, de ettől még látom a valóságot. A Barcelona tudja, mit focizik, a Real Madrid meg nem. Mourinho csak azt próbálja utólag elmagyarázni, amire a pályán képtelen."

a madridi nyilatkozatok …

#376307 Csokigyáros

a madridi nyilatkozatok ugyanolyan gusztustalanok, mint a játékuk...

gyerekek nézzétek meg a talpalást... főleg a 45 mp-nél... nálam ez piros... akinél nem, az pedig nem ismeri a foci játékszabályait... veszíteni is tudni kell... ezt a madridi edző és játékosok is megtanulhatnák...

_embedded

#376274 holnor Előzmény: #376187

Pepevel fejben van gond, rendszeresen elszakad nála a cérna, ld. a tavalyi ámokfutását. kár érte, egész jó védekező játékos lehetne.

a visszavágó már csak azért is nehéz lesz a Realnak, mert a sérültek mellett eltiltás miatt Pepere és Ramosra sem számíthat M. de sebaj, a 98-as lesgólos győzelem óta nm bírom őket :)

#376187 matgab Előzmény: #376171

Pepének nagyobb a hajmérete, mint az IQ-ja, el kéne tiltani örökre. Küldjék le Gyöngyöspatára ott csináljon ilyeneket!

#376171 banyaiz Előzmény: #376164

A döntőben remélem MU szokott stílusában játszik nem ilyen bunker játékot, max kikapunk jobb csapattól nem szégyen de focizzunk.

#376163 banyaiz Előzmény: #376160

Ez pankráció volt nem foci.

Nem is értem, mindig a szép foci volt ezeken a rangadókon, pl Chelsea Mu meccsen pedig mekkora tét volt végig sportszerű nagy iram, és nézhető volt, alig szabálytalanság, ezek meg színészkedés, és szétrúgták egymást.

Na majd a döntőben MU-n a világ szeme. :)

#376162 akpo7 Előzmény: #376158

Ja tenyleg, es Marcelo sem, ot ki is hagytam...

Lehet, Mourinho a Barca oltozojehez ment, beengedett mindenkit maga elott es kezet fogott veluk kozben! :)