a tőketartalék milyen vagyoni és nem vagyoni elemekből áll?
valaki megkérdezte?
pénz?
részvény?
vagyoni elemek amiket el lehet adni?
valaki megkérdezte?
pénz?
részvény?
vagyoni elemek amiket el lehet adni?
nemtom mi a bajod a kreggel
az egyik legjobban térdelhető papír
annyira átlátszó amit művelnek ĐĐ
A kisbüfik számához képest is nagyon kevésnek tűnik ez az 1.1 millió.
Kenyeres is csak kamuzott a 800K-jával ezek szerint. Vagy a másik oldalon áll, ez még könnyen lehet.:D
Valami hasonlót élek meg a Plotinussal, mint Te néhány évvel ezelőtt, ezzel a csodával.
Amíg szavahihető a cégvezetés és betartja az igéreteit, addig érdemes csak a papírt tartani.
Neked akkor volt papírod, mikor néhány nap alatt megduplázódott az árfolyam még 2009-ben?
Még a rv összevonás előtt.
nem siránkozok, ez van; egész gyorsan telik az idő, nem is olyan vészes ez a 4 év; lehetett volna fordítva is, hogy névérték többszörösében ülök nyereséggel; nem jött be; majd a következő életemben ügyesebb leszek. :))
nem tudni; Purczi úr itt sem volt... rokonság se ; legalábbis én nem láttam, nem ismertem fel.
ez az első energia portfólió akármi nekem új volt; próbálom visszaidézni a jelenléti ívet, de annyi van előttem, hogy feltűnően sok db szám, és az első számjegye kettes és utána pont, az utána lévő számra nem emlékszem pontosan lehet nem hetes volt, de hogy nem 6 számjegyű az biztos, mert annak nem ilyen a tagolása....
no mindegy, majd kiderül.
ne siránkozzál Zoltánka, látod ez a jó kis műtex, leánykori nevén Humet Bux-el János sokkal többet esett, és reménye sincs újra ath-ra emelkedni.
már ahogy megint lehet kérdezgetni mint 2 éve: melik fog előbb duplázni (vagy felezni)
Zotya, azt lehet tudni nagyjából, hogy kikből állt az általuk képviselt 5,1M részvény?
Azt mondtad, hogy kb.2,7M az ehep. A többi stróman? Vagy senki jelentős nem tűnt fel?
nyugodtan írd meg; idióta voltam; magamból indultam ki... benéztem;ez van; majd lesz vhogy; 45k a "core" mennyiség; ez marad; ha lenyomják nagyon, akkor forintozni beleveszek, csökkenteni talán jó lesz a veszteséget; és talán egyszer vmikor megrántják és akkor dobni lehet a maradékot is; durván 7 millia, abból ha 5 körül visszajönne, az már jó... most alig 2,5.... szóval messze még a -25% is....
jutteszembe
valaki megkérdezte?
Tanulópénz neked extra drága lett.
Nagyon sok minden eszembe jutot soraidat olvasva, mivel régebben tőzsdézel, ezért inkább megtartom magamnak.
Keg, Nutex is történelmi minimum közelében, nem ismerem a kis cégeket, de talán mindenkinek jobb lenne, ha kivezetnék a tőzsdéről.
hát ha találnak egy külföldi madarat akkor oké is dolog
de egy magyar enyhén szólva nekem nem teccik
lásd kreg sólymászok 400Ft kp emelés és szórás, vagy K.G híres emelése
2006 óta... a felvázolt tervek, hogy talpra állítják a céget, 2012. 100 éves évforduló, diófa, stb.
miután nem egyik napról a másikra történik , így türelemmel vártam, nem jött be az első hír, sebaj, majd a következő, az sem, azutáni sem.... és eljutottunk mához.... itt már minden mindegy, eladom és marad 3 zsemlére pénzem; nincs kiút, pontosabban lehet, hogy ki kéne szállni 3 zsemlével, de akkor szinte garantált, hogy soha nem jön vissza a pénzem; így sem biztos, de ha lenne vmi konkrét és jó lépés, hír, amire engednék emelkedni is, akkor 60-100 ft között ha kiszállok, máris kisebb a bukó, főleg, ha előbb még 25-re vagy alá megy, mert akkor all in és akkor lássuk a rivert...
nem tudok okos lenni.. Tegnap TP más volt, ideges meg roppant magabiztos, hogy még 1 - 1,5 év és mi fogunk bocsánatot kérni; mondjuk meg is tenném, de ahhoz nem elég a 30 ft-ról 50-re történő rally; ahhoz szerződések, értékes vagyonelemek, és egyértelműen javuló eredményesség, és minél kisebb mutyi kell...
Szépen beragadtatok ebbe a csoda rv-be.
Mi volt az oka, hogy ennyire belenyúltál a rv-be?
"(#197452) vicc az egész...
Értékelés: 0
válasz erre | Ma, 16:36
hogy mondhat egy Nyrt vezetője olyat, hogy nem érdekli az árfolyam?
pláne ha tőkét is akarnak emelni...
6.000.000 darab reszvennyel el lehetne zavarni az egész vezetést a búsba...
csak ugyan kinek érné meg betolni 200 millát egy üres hulladék cégbe?
annyit se ér az egész, ezért nincs egyetlen befektető sem...
brokerpoker"
Nem voltunk elegen; sokak csak osztják az igazságot, de nem veszik a fáradtságot, hogy eljöjjenek. Elcamino eljött, Ő nem csak beszélt, amit lehetett megtett; marslakó nem, ő csak az iskola után járatja az ujjait és tanulja a billentyűzet kezelését.
El lehet őket zavarni, igen; akinek nem tetszik lehet jelentkezni, rendezhetünk rendkívüli közgyűlést.. ahhoz 4 % kell, 1.760.000 db. most mi ott voltunk kb. 1.1 millióval; még vki csatlakozzon 800k-val és kezdődhet a közgyűlések éve... amíg megvan a 4%-unk, addig akár havonta össze lehet hívni leváltási témában.
jelentkezni a már jól ismert phyl1912@freemail.hu-n lehet, bármikor.
a lehetséges jövőbeli partnerek? az éves jelentés jövőbeli tervek rovatában szerepelnek.