Ja, a biztonsági ember is szavazott ( Ogli g ), lehet találgatni,hogy a munkadíja milyen formában volt kifizetve, de szerintem egyértelmű.
torino
Nálam ez a csúcs ĐĐ
Ja, a biztonsági ember is szavazott ( Ogli g ), lehet találgatni,hogy a munkadíja milyen formában volt kifizetve, de szerintem egyértelmű.
torino
Nálam ez a csúcs ĐĐ
Ennek sosincs vége. Most jön a 2. Hároméves terv.
Rally lesz, nem is kicsi. A névérték ötszöröse lesz, eddig az ötöde volt. Célár 125 ft. Céldátum 2012.02.01.
pont azért nem lesz annyi mert mindenki ezt várja..a 6hufot várták sokan..itt most eg a régi krém tagok vannak csak ezzel így..JK mit gondol..a storynak vége?
:)))
szerintem azért ne esünk túlzásba
......úgy tud apportos tőkeemeléseket csinálni h magasabban van a részvény ára úgy éri meg vagy pénzt mosnak:)
nem hiába akarták nagyon azt a tőke emelést
nemsokára hírnek kell majd jönni..h pozitiv vagy negatív ..az már teljesen mindegy mert aki 100 fölöttiről van az lehet h soha vagy soká lesz a pénzénél
az a kérdés a tőke tartalékkal mit akarnak...
20 sima. Még a 10 sem lehetetlen. 70? Ha lefelé nem menne, akkor viszont bőven 70 fölé megy, mert akkor vmi pozitív meglepi hír jön.
áááá az túl sok..70..
20 se lesz..azért abban biztos vagyok
Jövő hétre 300as pannunion és 20ft-os phyl jó lenne, mert akkor 52k-t tudnék még venni. Akkor már majdnem 100k-m lenne. :-)
ez esetben 70ft-on már 0-ban vagyok.
a jövőhetén kiderül úgy is h az e vagy nem:)
nyakvonal 46.
Mert mostanában alig látom itt, nem ír semmi pozitívat, már bét-et sem kell figyelni, a csíkokról nem is beszélve.
Bezzeg TP nagyon optimista volt. Sokadik tyúkgyűlésen voltam, de ilyen derűlátóan még nem beszélt a jövőről. A minimum, hogy a
Dagály-partyn TP legyem a díszvengéd. :-)
A jobboldali úriembernek 4 db felsőfokú nyelvvizsgája van. Ez a hobbi viszi el a szabadidejét...
Üdv Jenő bá!
Ugye magának sosem volt phylje, max csak pár forintra?
Márkinak vki írja már meg, hogy senki nem beszélt srv-ről, szó sem volt róla.
Jó reggelt Zoltán.
A cég már a KEG telephelyein is bizonyított.
- Felszámolók Országos Szövetsége irodaház őrzése és védelme
- KDB ZRT. Délkoreaibank személyvédelem
- PHILAXIA HOLDING objektumőrzés
..hhuu de jó lehet majd forintozni:)
mire számítasz eshet még?
Nem. Pedig mondta volna, de nem beszélhet sok mindenről. De majd meglátjuk, és történelmet fog írni a cég, és fogunk mi még kezet rázni TP-vel a Dagályon, ökörsütés közben.
Szóval nagy dolgok alakulnak, fogjunk össze, tartsunk ki. Mindenki, vételre fel! :-)