Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: Elgondolkodtató

#377454 Koffein Előzmény: #377300

és a folytatás valahogy így hangzana:

...a radiocafé Kft. hirdetési árbevétele stabilan növekszik." amit ugyanilyen nagy sikerrel ki is szívunk a cégből...

Re: nincs cím

#377097 zeeh_ Előzmény: #377092

A 211 Ft-os tőkeemelést SE saját zsetonból fizette szvsz.

2008-ra több, mint 1 milliárddal nőtt a kötelezettsége a Stirlingnek (milyen érdekes, hogy pont a 211-es emelés után), saját tőke -620 milla, amiből 2009-re lett -1.4 milliárd. Szerintem egyértelmű a számokból, hogy mi lesz a Stirling sorsa...

#377012 Koffein Előzmény: #377008

Nem muszáj visszajönnie, tolja a kenguru erszényéből csak halljuk már a mestert :))))

Kár, hogy odakint is abbahagyta a rádiózást, de lehet, hogy ő tette jól, kiment a családjának és a hobbijának él és magasról lecsinálja magyarisztánt...

#377010 Zotya32 Előzmény: #377007

még TP is burkoltan utalt az eco mélyrepülésére.... mintegy erényként, hogy a phyl-nek nincs ilyen hatis pozija, egy bank nem tudja bedönteni az árfolyamot/céget... (megtette egy bankár... :), juj ez gyenge poén volt... bocs )

#377008 zeeh_ Előzmény: #377003

Azért én is. Főleg, ha Béres Zoo visszatérne a kengurúk földjéről és újra régi önmagát adná, aki kiosztaná az agyonsztárolt tehetségtelen celebeket és műsorvezetőket.

#377007 zeeh_ Előzmény: #376990

Nem is fog már felállni szvsz. A Szigetet át fogja passzolni szerintem Nobilisnek, csak a módja és az idő a kérdés. Café szénája se áll túl jól ezek szerint, ami nagy kár, mert ezt az egyet kivételesen JÓL csinlták.

Ezeknek a világ összes pénze + hirdetési felülete se lenne elég egy nyereséges működéshez, mert biztos meglenne az ok, hogy miért van megint az a fránya mínusz. Ez a legnagyobb vicc, hogy az az ember, aki ide jutatta a céget, továbbra is a cég elnöke, mintha mi sem történt volna. :-Q

#376999 Zotya32 Előzmény: #376998

nem vszínű; 30 nap lesz csak, reklámok nélkül.

http://quart.hu/cikk.php?id=6188

így olvasva 30 napra visszajön az "Estfm érzés", és aki akkor "függő" volt, mint én, az talán most boldog is egy kicsit, úgy mint én. :))

Café-ért kár, nehezen indult az est fm után, de idővel egész jó lett, de ezek szerint ennyi volt nekik.

#376998 Koffein Előzmény: #376996

Ha ellen rádiót akarna valaki csinálni, akkor simán tudni, csak itt ugyebár pénzről van szó és épeszű ember Magyarországon, ilyen árak mellett nem csinál rádiót... szal kíváncsi vagyok, hogy tovább jutnak-e 30 napnál