de akkor lehet kirázás is..
de akkor lehet kirázás is..
"A Részvénytársaság megkezdi a jelenleg forgalomban lévő, 100,-Ft névértékű törzsrészvények 1.000,-Ft névértékű törzsrészvényekké történő átalakítását, és ennek rendjéről az elkövetkező napokban újabb közleményt tesz közzé"
http://www.bet.hu/newkibdata/106560457/2011.04.04.tajekoztatas.pdf
azóta nem jött ilyen hír.... lassan 1 hónap telt el... nem volt idő, vagy már nincs pc sem amin megírható a doksi? :)
huminál 2 hónap alatt átfutott a cégbírósági bejegyzés és a névérték variálás.
akkor itt június 4-ig vszínű megtörténik a felszorzás.....
tehát kb még 5-6 hét..... túléli a cég?
biztos leverik még, ha ilyen optimista cikkeket irattak :)
hát, hétfőn kiderül merre lesz a tovább....
holnap gondolom zárásig néma csend, aztán 5 óra után jöhet a hírfolyam.... :)
közel az alja :)) időben biztos... Ez is PR cikk, csak másfajta...
Gondolom le lehet, ha a rv-ek többsége egy kézben, vagy akár a rv-esek többsége ezt akarja és megszavazza... csak a helyére kellene egy normális emberke, aki gatyába rázza a céget
Lemondatni valahogyan nem lehetne a kgy-en?
habár abban sem vagyok biztos, hogy az jó ötlet lenne
Esküvő? Kit érdekel? A magyar média fújja fel nagyobbra,mint amit ez az esemény megérdemel.
Az egy jó kérdés,hogy miért ma jelent meg a cikk. Ma bedobták azt,hogy elképzelhető a Sziget eladása. Szvsz BCS holnap bejelenti az eladás szükségességét a reorganizáció keretében a cég megmentésének érdekében, amely nehéz helyzetbe mellesleg ő maga hozta a céget. Addig szerintem nem fog lemondani, amíg a Szígetet át nem játssza.
Holnap különben is Esküvő lesz, a befektetők is azt nézik majd, alig lesz kötés majd.
nekem is az a spurim
a sivár jelen után valami gagyi lesz mint reménység eladva
Vajon miért? :-)
holnap majd jön a második része. :-)
holnap lesz a tolvajpapírok napja. 2 közgyűlés is 1 napon. Szegény egyéb úrnak a Hauszmannból a Bocskaira 2ig át kell érnie. :-)
ki íratta a cikket?
miért ma jelent meg?
Szerintem neki a Sziget kell csak, a csődtömeg cég nem.
Bagóért fogja megkapni a Szigetet, s így kompenzálva lesz a 120-as emelés miatti bukója is.
sok sikert neki, ha rendet vág az ecoban, már megérte...
sztem Nobilis fogja megvenni a Sziget-et, de lehet hogy az eco-t is. Nem véletlen, hogy az általa tulajdonolt index-en jelent meg ez a pánikkeltő cikk.
:DD:
Érdekes, hogy pont az Index írja ezt meg...
"A cég elnevezése
2/6 INDEX.HU Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Bejegyzés kelte: 2006.08.28.
Hatályos: 2006.08.28. - ..."
"13 A cégjegyzésre jogosult(ak) adatai
13/38 Dr Nobilis Kristóf (an: Szegheő Zsuzsanna) vezető tisztségviselő igazgatósági tag 1113 Budapest, Bartók Béla út 72.
Adóazonosító jel: 8344854113
A képviselet módja: önálló.
A jogviszony kezdete: 2005.04.18.
Változás időpontja: 2009.09.01.
Bejegyzés kelte: 2009.09.28.
Hatályos: 2009.09.01. - "