Azért az érdekes, hogy a PF lehozta hírként a GSPARK osztalékát ezt pedig meg sem említi... Tuti ebben nincs érdekeltsége a PF holdudvarának :D
Azért az érdekes, hogy a PF lehozta hírként a GSPARK osztalékát ezt pedig meg sem említi... Tuti ebben nincs érdekeltsége a PF holdudvarának :D
Kezdem a tőkém egy részét átpakolni osztalékos részvényekbe, kíváncsian várom hogyan viselkedik, kerekíteném a meglévő papírjaim számát:D
840 alatt nagyon megéri még venni!
Zaroban vki azert vett belole, h. legyen osztaleka. :)
En egyebkent 1,250-ben bizom, de nem tudom, mi lesz. Eddig azert felment altalaban 1,000 fole osztalekfizetes elott. Sajnos mivel semmit nem kommunikal a ceg es nagyon illikvid a papir, nem lehet josolni. En ugy vagyok vele, ha nem lesz emelkedes, akkor felveszem az osztalekot es tartom tovabb. Sztem ennel lejjebb ugysem megy. X eves minimumon van, holott 2010-ben 200 HUF / rv. a konszolidalt nyeresege.
990 és 1020 HUF között látok egy rést azt igazán betölthetné:D
Úgy, hogy a többi papír már lassan visszatért a zuhanás előtti szintekhez ez meg szinte nem is mozdult csak csordogált!
Ugy latom, hasonlo forgatokonyv szerint fizetik, mint tavaly. Igy sztem csak aug. vegen lesz kifizetve. Azert az 50 HUF a jelenlegi arf. mellett nagyon jo!
A belfoldi intezmenyiben az aragon kivul lehet sztem mnyp, de nem tudok biztosat.
Volt egy cikk a PF-en a MNY- pénztárakról már nem találom! Volt (van) ebben a papírban érdekeltségük? Minimális a közkéz, és nagyon a béka segge alatt az árfolyam!
Elméletileg holnap lesz közgyűlés!? Ezt olvastam a BÉT-en! A héten elválik az osztalékfizetés is!
Úgy emlékszem nekem nem osztalékelsőbbségim volt, talán azt nem is lehetett akkor úgy jegyezni. Komoly érték van ebben a cégben. Szerintem nem jársz vele rosszul ha tartod.
2. legjobb osztalekhozam a Telefonos utan. Nekem mar azert megeri tartani ilyen arfolyamszintrol, ahol tavasszal vettem. Evek ota megszavazzak az 50 Ft-ot az OE-ra, meg a 2009-es, katasztrofalis ev utan is kifizettek.
Van beragadt 2-300 db 1,000 felettrol is, de az meg nem ker enni.
Jó régen volt ilyen papírom még kárpótlási jegyért lehetett kapni 2000-es évek elején ha jól emlékszem. Utána eladtam. Nem rossz ez a cég , csak szinte semmi kötés nincs rá.
Gondoltam, felhozom "kedvenc" topikomat, mert holnaputan szavaznak az 50 Ft-os osztalekrol es az osztalekfizetes varhato idopontjat is megtudhatja a nagyerdemu kozonseg.
Remenyeim szerint a multkori szorogatassal megvolt az alja. A jelentes es a megszavazando osztalek ezt a hitemet csak erositi.