Regisztráció Elfelejtett jelszó

Notebook

Re: nincs cím

#392304 zsozso Előzmény: #392290

Egy új i3-as cpu is melegszik?

Nem használtam, nem tudom, de én egy ilyenre tenném le a voksomat.

Egy Core2-es, biznisz hp kapcsán vannak tapasztalataim, meg nagyjából ezekkel foglalkozok:)

Egyébként ismertem olyan Fujitsu-Siemens Amilo-t, ami 6 évig hibátlanul működött, majd el lett adva és most is jól megy szerintem.

Sokat számít, hogy milyen felhasználó kezébe kerül a noti(nem dobálja, nem tesz rá egy üveg kólát, stb..) akkor kevésbé fog tönkre menni.

#392294 holnor Előzmény: #392290

asusban is van jó: 5 éve használok egyet, és soha semmi baja nm volt. pedig elég sokat megy :) haveromnak elromlott, csehekhez vitték ki szervízbe: futár vitte, egy hét mva hozta is vissza. sokszor a magyar szervizek sem gyorsabbak.

toshiba is ok. 2 éve nyúzok egyet, igaz csak irodai alkalmazásokkal.

dellt nm használtam még.

lenovo, apple drágább kategória, de jobbak is.

a választás azon múlik, h mit csinálna vele a fiad. ha játszana, videót szerkesztene, stb akkor erősebb gépre van szüksége. ha csak net, filmek + office, akkor elég egy gyengébb is.

acert, hpt a baráti kör tapasztalatai miatt én nm vennék.

#392290 Kissherceg Előzmény: #392278

hp-t nem vennék 150k alatt, mert azok nagyon melegszenek és sok a gondjuk. HP és dell területén a business kategória a frankó sztm.

Józsi azért méretet is mondhatnál pl, hogy mekkora legyen a képernyő stbstb. :)

Amit mondtam gép 9-10h-t simán bír egy feltöltéssel :) űberli az almás szarokat :)

#392278 zsozso Előzmény: #392267

Ha 150K a határ, akkor inkább HP-t vagy Dell-t vegyél, korábban már írták is neked. Bár ennyiért nem kapsz fémházasat(biznisz kategória=strapabíróság, megbízhatóság), mert az igaziak 300k-tól felfelé kaphatóak.

Egy multimédiás HP Pavilion megfelelő lehet, ezekbe általában erős videokártyát tesznek, játszani is lehet velük.

Inkább Intel-es processzor legyen benne.

Ram-ot, HDD-t utólag is könnyen lehet bővíteni, ezzel nagyon nem kell foglalkoznod.

#392263 hosszhuszár Előzmény: #392208

Köszönöm mindenkinek, mindenképpen megkérdezem milyet szeretne, pedig meglepinek szántam, de elvesztem az erdőben, ezért inkább biztosra megyek.....

Néztem az acer árát, 150k körül már van, ez szimpatikus nekem, remélem gyereknek is...., ha nem, majd megszokja...))

#392208 Kissherceg Előzmény: #392192

acer 4820Tg Timeline X és a kérdésed megválaszolva. Nekem a nagy testvére van, de olyan, jó, hogy fiad bevizel tőle :) Fémház pedig elég elegáns :) Megtudom mutatni enyémet, brutálisan jó.

#392203 macika Előzmény: #392202

acer tényleg vacak cseheknél van a központi szervíz

asus vegyes - típustól függ ngyon, meg a szériától

egyébként minden pc laptop egy rakat kuka. alma a menő ĐĐ

ami jó pcfoss laptop az a Lenovo (IBM), HP, dell gépek

#392202 pepe01 Előzmény: #392192

Almás az pedig menő.

Ugyan nem értek hozzá, de amik megfordultak a kezem alatt olcsóbb Acer, Asus ezeket nem ajánlom.

Acer nagyon szemét, ha szervízre kerül a sor, az enyémet a csehekhez akarták kiküldeni, azt mondták ott van a legközelebbi hivatalos szervíz.

Ja igen azt is mondták, ha nem at eredeti operációs rendszer van a gépen akkor ne is vigyem vissza, mert csak pénzzért javítják meg.

Dell, HP, Toshiba lehetőleg fémházast vegyél azokkal nem szokott gond lenni.

Fontos a melegedés miatt.

Illetve, ha kis netbook-ot veszel, figyelj, ohogy legyen benne Wifi és min. 2 Gb RAM belső memória, ennyi kell hozzá , hogy a WIndows 7 elfusson rajta (ja igen érdemes ilyen op. rendszert kérni hozzá/ szerezni). Iskolásoknak amúgy is lehet ingyen igényelni, azt is érdemes lehet megjátszani.

Na kicsit elkalandoztam:)

Fiamnak szeretnék laptop…

#392192 hosszhuszár

Fiamnak szeretnék laptopot venni szülinapjára, de nem almásat, az szerinte csajos,...

Milyet ajánlanátok, Én sík hüle vagyok csak nyomkodni tudom a billentyűket....))

köszi.

Korábban volt itt olyanr…

#376526 Amatoregy

Korábban volt itt olyanról szó, hogy lehet csatlakozni kedvező dijcsomagokhoz mobil esetében.

Vagyis a számlát én fizetem, a nevemen marad, csak más a dijszabás.

Ha valaki tud ilyet akkor dobjon privit.

Kicsit sok a telefon számlám... :(

#373025 Amatoregy Előzmény: #373019

egyébként meg ments el a .pst filet máshova (másolás).

Aztán a régi adatokkal csinálj egy új profilt.

A szolgáltatónál nem maradtak fennt a leveleid?

Arra is van lehetőség, hogy .pst fájlokat más (nem outlook) levelező rendszerrel nézzél meg.

Vagy keress rá a pst fix nevű progira. De előtte tedd el a régit...