Eladóit feltuningolták rendesen.
Nyugodtan lehetne alapítani egy "Tolvajrészvény Nyrt-t". Bevezetni 1000 Ft-os névértéken és 2000 Ft-os áron, meg kell futtatni az elején Őrmester mintára 5 ezerig, oszt' venni fogják, mint a cukrot.
Hulladék ez a magyar tőzsde.. meg sem moccan az árfolyam, egy-két kisebb pakk kidobásán kívül.
Tényleg össze kéne fognunk és indítani valami mutyi társaságot a tőzsdén, mert a népnek az kell :D bukni akarnak.
Áh, már 2010 eleje óta gyűjti, és egyre több van neki, lehet hogy közben realizált néha és visszavette alacsonyabban, mert a pakkja folyamatosan nő.
De az intézményi már szép hasznot realizálhat. Ha gyűjteni akar, akkor még rásegíthet egy öntésre eladási pánikot generálva.
Szvsz olyan alacsony szintről nem sok spekának van, hogy bedobja mondjuk 200ért :)
Csak vigyázzatok, nehogy az legyen, hogy az elmaradt rally miatt elkezdődik az árfolyam legyalázása.
Beírtam Pfosra is, hogy az intézményi veszi, ezt látjuk.
Szóval ha tovább gyűjti, és nem öntjük le (én nem fogom), akkor magasabb árat kell adnia érte.
azért ennél kicsit nagyobb pörgésre számítottam. no, sebaj; ez van; kíváncsi vagyok mennyire erős a csekély közkéz itt... mikor fog borulni egy nagyobb csomag.
Nekem is jó lecke volt, rohadt nehéz lesz ledolgozni a mínuszt, főleg így, hogy az a k.rva Orco is úgy tűnik, hogy megszívat.
Majd átjönnek ide.. :)
A hibáiból tanul az ember. Szerintem kevesen mondhatják el, hogy a tolvajrészvényes trédjeik mérlege pozitív :) De mégis azzal próbálkoznak addig, amíg rá nem jönnek!
Az a baj, hogy a KEG, Genesis, Econet, Phylaxia, Nutex, stb. féle szarok elviszik a pénzt a normális papírok elől.
nem lehet, hogy már nincs is nép?? a tolvaj papírokkal csak azok bennfentesei kereskednek lassan.
Ez meglepett engem is, pedig nem vagyok benne.
A nép a tolvajrészvényeket veszi még mindig. :(
Türelem,a Pannunion nem 1 napos papír :)
azt nézem, hogy nem nagyon gyilkolják magukat a spekik, hogy rv.esek legyenek...
A közgyűlési előterjesztésben úgy láttam,hogy az Igazgatóság a nyereséget eredménytartalékba szeretné helyezni(ez sem baj),de azért én az osztalék mellett voksolnék.
Kíváncsian várom a mai kereskedést...Az irány adott...
Megint jó lett a gyorsjelentés (jobb,mint vártam)!A Pannunion mindíg tud meglepetést okozni.Pénteken megyek a közgyűlésre.Szombathelyre is leutazom,hátha tehetek még többet a cég sikeresebbé tételéhez (média vonalon).
a még messze van, ha be is vállalnám a bukót és realizálnék, akkor tuti felfügg lenne és az is lehet, hogy még marad is... naaaa mindegy e van ezt benéztem :)