Regisztráció Elfelejtett jelszó

Spiritualitás-Asztrológia-Földönkívűliek világa

Re: nincs cím

#417506 Sumér harcos Előzmény: #417502

na most ez soha nem is volt kérdés.....

a cikk leirja,mind a hátterét az ügynek,ki áll mögötte,mi a helyzet stb.

már régen látszik,hogy ezen műsorok egyszerűen szánalmasak....

ez igy ebben a formában nem spiritualitás,hanem átverés és a pénzről szól,a legkisebb felelősség nélkül...

Re: nincs cím

#417309 gentlemanus Előzmény: #417057

Köszönöm Sumér testvérem ezt a nagyszerű anyagot. Hétvégén figyelmesen áttanulmányoztam, és olvasgattam még Cayce-ről a neten.

Gyönyörű és világos olvasmány arra vonatkozóan, hogy kik vagyunk, mi lehet(ne) a célunk itt a Földön, honnan jöttünk, hová tartunk, stb. Milyen jó lenne, ha ezt sokan megértenék.

Hasonlóan szédületes anyag Dr. Michael Newton - Lelkünk útja I., II., III.

Érdemes elolvasni.

Re: Részlet az Asztropatika.hu portálról

#415771 Sumér harcos Előzmény: #415504

nem tudom elképzelni,hiszen hosszútávon bőr nyúzás a cél....

vagyis addig jó a bankár maffiának,amig adósságban úsznak a görögök....

ha csődbe hagynák menni,az esetben tiszta lappal kezdhetné az életet,kinek jó az a görögökön kivűl?

ugyan most nem követtem....hol tart náluk ez a privatizácio buli,szaloniki kikötő,vizük stb.stb. .....mert amig nincs minden elkotyavetyélve náluk,ellopva,kiprivatizálva.......addig nem lesz csőd,hiszen pont a csőd elkerülése cimszó alatt privatizálhatnak......mert kell a lové a hitelre dumával takaróznak a népük előtt...

miután minden javuk oda van,új gazdánál leledzik majd.....utána mi lesz,100%-ra ember legyen a talpán aki megmondja a Rótcsildokon kivűl.......ők már most tudják....

#415504 gentlemanus Előzmény: #415485

:D

Meglátjuk Sumér harcos, hogy mi lesz.

Mondjuk csak úgy megkérdezlek, hogy szerinted egyáltalán nem kell egy olyan alternatívával számolnunk, hogy a görögöket hagyják esetleg csődbe menni?

#415485 Sumér harcos Előzmény: #415478

most,ha "wudu" jós oldalról közelitem meg előre a dolgokat...:)

az esetben még alapul nézhetünk egy kis Cimballi tipiusu Elliott joslást is....ők november közepére mondanak 2008-as aljakat,vagy lentebb is....ha jól emlékszem...

tehát 2011.szeptember 15 -től- 2011 november 15-ig kb. nagyvonalkaban megnézzük az aljakat....és onnan fordul...(elég tág intervallum)

#415478 Sumér harcos Előzmény: #415243

"A még mindig hátrafelé haladó Plútó, a mai nap átlépte az 5 fokos határt.

5 fokon belül - azaz a kritikus zónában 43 napig fog tartózkodni, ezt követően október 7-én végleg elhagyja azt. (Utódaink “örömére”, legközelebb csak 2255-ben tér vissza a Bak jegyének első 5 fokára.)

Mivel az előttünk álló hetek nem sok jót ígérnek, - már ami az árfolyamok ingadozását jelenti, igyekszem a lehető legtömörebben összefoglalni mindazt, amit a Plútó (szerintem) okozhat:

Lesznek emberek, cégek és országok, akiket BANKOK és TANKOK segítségével elbuktat azért, hogy hamvaikon okulva a többiek, minden eddiginél jobbak és erősebbek legyenek

és PONT"

Re: Hol vagytok férfias férfiak? - Müller Péter írása

#376126 gentlemanus Előzmény: #376070

Ennek elsősorban vallásfilozófiai oka van Sumér testvérem.

A buddhista gondolkozásban elviekben nem létezik olyan, hogy a Földnek szívcsakrája lehet, az ő vallástudatuk szerint bármilyen szívcsakra csak ott lehet, ahol "én vagyok", vagyis az Ember maga. Természetesen ez teljesen ellentétes az én gondolatvilágommal, mert én igenis hiszek abban, hogy e bolygón élő Ember, a Földanya ( Gaia ) és az Univerzum szoros energiaegységet alkot egymással.

A Dalai Lámát én egy tiszteletre méltó embernek tartom, de nem tudok azonosulni a véleményével, hiszen időtlen idők óta él a Pilis misztériuma, amit én erősebb rendezőnek tartok az Ő véleményénél. Ej a Pálosok de sokat tudnának erről mesélni!

Azért itt sok mindenről lehet olvasgatni:

http://www.titokzatos_pilis.abbcenter.com/?m=A+Pilis+Titkai&al=A+Pilis+csod%E1latos+titkai+

#376083 Sumér harcos Előzmény: #376077

kicsike probléma....

ahogyan az orosz katonák mondották arra,ha nincs gond:)

#376070 Sumér harcos Előzmény: #376043

köszönöm megfogom nézni:)

A Dalai Láma miért mondott ilyet ?

#376043 gentlemanus Előzmény: #375974

Sumér testvérem,

a Pilis-Táltos-Pálos-Föld(szív)csakra témakörben ajánlanám a figyelmedbe Born Gergő 2,5 órás hatalmas előadását, melynek címe: Tájban élő Atilla.

Bátran ki merem jelenteni, hogy a Magyarságot, és egyáltalán az egész Kárpát-medencét, egy hatalmas, pozitív misztérium öleli körbe. Biztos vagyok benne, hogy meg fogod érteni, hogy miről is beszélek, ha figyelmesen végighallgatod e két hosszú Youtube anyagot. És itt megint szemben áll a Magyarság pozitivitása a negatív irányzatú okkultista irányzatokkal.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Magyarnak lenni egyfajta megfoghatatlan, láthatatlan, misztikus küldetést jelent, amelyet csak zsigerileg lehet megérteni.

#376021 Sumér harcos Előzmény: #376019

csak megenyhültél:))

hmm..

nagyon leszűkited,a spirituális körités vitathatatlanul ott van az irásban ezért azt kell mondjam a lényeg részét képezi az is:)