hát valami ilyesmi van tényleg...és a nagy többség meg tényleg elhiszi hogy ez stabilan kibírja még :-))
ez is benne lesz majd egy 10 év múlva elkészülő tankönyvben az tuti.. : hogyan működött a nagy 2009-2010 -es pénznyomda. címmel.
hát valami ilyesmi van tényleg...és a nagy többség meg tényleg elhiszi hogy ez stabilan kibírja még :-))
ez is benne lesz majd egy 10 év múlva elkészülő tankönyvben az tuti.. : hogyan működött a nagy 2009-2010 -es pénznyomda. címmel.
Az a baj, hogy ez rohadtul nem érdekel senkit.
Hogy mitől ér ugyanannyit a nem fellendített ipar. Vagy hogy ha esetleg mégis fellendül akkor Melyik piac és miből fogja fenntartani. Vagy a nyersanyagárak mellett meddig tarthatóak fent ezek a szintek.
Egy k* nagy kráter kezd alattunk lenni, globálisan. Amit nagyon gondos gazdasági tervezés után úgy döntöttek a legtartósabb és legstabilabb módszer, ha befedjük marokból rászórt papírpénzzel.
Majd ezen ugrálni kezdünk mert kibírja.
Szerintem kár találgatni, úgy is a piac mutatja az utat, remélem hamarosan! Most várok,24900 felett óvatosan, de azért beadva, egyelőre még meg van.
Tud még mondani Bernanke újat?
pont ezért fog beszakadni :D
interjú is lesz...valami fontoskodó jófej riportrer nekiszegezi a kérdést hogy honnan van ez a sok pénz ? mikor fogy ki a nyomdafesték a gépekből ? ki fogja ez a sok pénzt visszafizetni ?
aztán a nagy habogásban összeomlik az egész xarkupac :D
Szép nagy forgalommal tetőik,esti Börni beszéd lehet az érdekes,de ő nem szokott rosszat mondani :D Molly is 24500 felett...nem oly shortos ez most.
szépen tágulunk(kt)
nehéz szülés lessz...
gyerünk kismama nagylevegő és nyomja és megint
nyomja lefelé
:)
ráadtam. OTP elvileg most tetőzött...csak nem árad tovább...vagy hozhatjuk a homokzsákokat :-)
"zászló lehetőségére, illetve annak 25400 as célárára"
ha így lessz akkor még korai
vagy nem
vagy bizonytalan vagyok
vagy mégsem
:)
majd írjátok meg hol nyitott ? még nem léptem be..nem is tudok.
Festékje bőven,az miatt nem aggódnék,shortom sincs az miatt is kár,longom se,az mondjuk baj lehet :D Holnap egy lépcsőfokkal feljebb léphetünk,ha ez megy tovább...
Meglátjuk mit csinál S&P 1350-nel,egyelőre........! Várjunk Bernanke-ra mennyi van még neki?
Csak szusszan egyet, pill átadta a stafétát az otinak cipelje ő is egy kicsit az indexet a hátán:-)
Chartilag a mol remekül fest. (csak óvatosan emlitem, ennyi shortos között)
Nem hiszem S&P lejátszaná a Ford. Fej vállat végig, még ha el is indult, afelé?
Felőlem mehet még feljebb,mire felépítem a szokásos menyiséget,idénre én is számítok 25 ezerről minimum10-15% lefelét,decemberig.
Ha lesz vissza,(mert szerintem megint lesz,short long szivatás, mint 24E-nél) megint egy részét zárom,és feljebb megint ráadok,persze ha sikerül!