ebből bunyó lesz holnap ĐĐ
öntik ezt a sz.rt ma is a keggel együtt... 35-nek nyekk
Holnap után már csak 29 ft :))
nem baj, essen csak, annál többet tuok venni majd forintozásra; igaz így tovább fog tartani a bukó visszanyerése, de hátha lesz újra majd pár év múlva egy 9-22-es Bankár rally :))
sajnálom a beragadtakat.sajnos igazuk van slynak menekülni kell. Max 10minre szabad bele venni.
Core mennyiséggel rendelkezem, a többi pannunionban. Itt meg lesz ami lesz, legfeljebb 10ft-on veszek 150k-t forintozni. :-)
(#191432) Re: ***********
Értékelés: 0
előzmény (#191428: zsada) | válasz erre | 2011. március 16. - 18:00
Kritikus napok:
2011.Március 18. 17 órai bejelentés.
2011. Március 31 17.órai bejelentés.
2011 Április 29. 17. órai bejelentés. (bár ez nem kritikus, ez az egy bejelentést érdemes kivárni), a másik kettővel még szopathatnak bennünket, bár kétlem
zsada
A közgyűlési meghívó 18-án jött ki... és csak ekkor derült ki, hogy 29-én lenne a megismételt gyűlés délután 2-től... izgalmas hétnek nézünk elébe??
2011. márc. 18. 17:06
PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt.
Közgyűlési meghívó
http://www.gazdasagiradio.hu/vendeg/60196/
így a közgyűlés előtt érdemes újra meghallgatni.
és hurrican-mzx is újra akcióba lépett... mindig ez van 1-1 phylaxiás esemény előtt, aztán vhogy nem történik semmi sem utána...
"Egy hónapon belül pénzednél leszel, ne aggódj!
Nagy dolgok következnek most!
kovacsadam"
1 hónap, mától. szóval május 24? legyen max június eleje.
Meglátjuk, de furcsa, hogy most tűnik fel egy új név, akinek ráadásul a ceva-s hír hellyel-közzel bejött... és most jön a közgyűlés ahol elvileg 25ft-ra csökkenhet újra a névérték....
ha így lesz, vajon mi lesz az a nagy dobás, ami miatt Elci a pénzénél lesz? (az kb 200-280 ft)
Várom még a jelentkezőket, ha valakit érdekel a közgyűlés előtt baráti beszélgetés, az írjon a phyl1912@freemail.hu-ra
Légyszi tegyétek át ismét a pf-re az email címet. köszi
kovacsadam az új nick... kicsit lejjebb meglátod mit írt:-)
Szia Zoli! Felvettem Elcivel a kapcsolatot Én is!
Kérlek Te is aktivizáld magad az e-mail címmel!
Köszi!