Újból építem a shortjaimat 24700-tól, nem hiszem, hogy sokáig mehetne még fel, még ha az S&P el is indult?
Újból építem a shortjaimat 24700-tól, nem hiszem, hogy sokáig mehetne még fel, még ha az S&P el is indult?
hát ez egyre csak felfelé akar menni...fékezhetetlenül :_((( meddig még ?
és nem volt meg? pl otp 7300ról visszament 4500ig...2010ben
ta-t nézve valami lesz,rövid long van benne max ,holnapig éppen jó
este jövök,szevasztok
dejó :-) hazaviszik innen a zsidók a pénzüket otthon befektetni ? :D lehet shortolni .
ma is olyan gyenge a forgalom hogy iszonyat...egon szavaival élve : "MACD maradt eladáson...ez igy erőtlen felfelé"
azért görögök spanyolok portugálok betehetnek kicsit.. vagy kína..
anno mondtam otp 6k a reális ár a mai gazdasági helyzetben..de van sok papír ami feljebb van..
túlzott az optimizmus a világban..
sztem lesz hamarosan egy 30% visszaesés.. mert kb 15% vannak feljebb a részvények a valósnál.. és túl fog lengeni ezért 30%..
Van van, csak mindenki mást lát, ebből van ez a nagy káosz. :)
álmodunk csak...közbe meg lehet hogy felmegy simán 26.000 ig..sőt még kicsit tovább is, mert sokan bedőlnek a tavalyi helyzetnek..
áh nemtudok semmit..
majd kiderül.
OFF
VIIK-i Javasasszonyok szégyenkezve oldalognának odébb ha beleolvasnának a tőzsdés fórumokba. Mennyi látó van erefelé:D
Látom neked is vízióid vannak, mint nekem. :)
Majd kiderül. De látok esélyt erre a verzióra.
Tökéletes forgatókönyv:-) Szvsz a bárónak is ez a terve:D Mintha a távolba őt látnám közeledni a longosláda kulcsát zörgeti a kezében:D
:) képzeld el azt usa kitör, jó erősen gondolj erre, aztán képzelj el egy 7 k feletti Otit, magára találó Ricsit, egy Telcót ami szelvényvágás után visszaáll 600 fölé, és egy Molt amit csak úgy megszokásból vesznek. és ehhez egy Bux értéket, aztán egy nyári lecsorgást , őszi esést. :) Nekem ez tetszene, de túl szép igaz legyen. :)
olvasni is rossz, csípi a szemem :)