Regisztráció Elfelejtett jelszó

JP komám jelentkezz!

Re: nincs cím

#463084 JP Előzmény: #461172

Koszonom szepen jo kibansagaidat, kedves Balazs uram.

Boldog uj esztendot mindenkinek.

Udv a szurdokbol! :-)

#461172 Balázs István Előzmény: #374896

Kedves JP kománk, remetei létedben bizonyára rajtam kívül is sokan gondolnak rád és várnak vissza. Boldog új esztendőt kívánok és jó trédeket, s hogy a csodás havasi szurdokokban nagy ívben kerüljenek el a medvék! :)

Üdv.: BI

#374896 JP Előzmény: #374893

Szia Sly. Nem járok én tornádók közt, sem bombázók közt, nem érhet engem olyas nagy baj :-)

Na de az én meglátásaim idejétmúltak, nem voltak abban már semmi érdekesek. Persze, majd még jövök, csak ez jól elhalasztódott egyszer, és még mindig tart.

Puszi

#374893 Sly-- Előzmény: #374890

Szia JP!

Örülök, hogy előkerültél, aggódunk ám miattad és hiányoznak ízes írásaid és meglátásaid a piacról. A mosolygós jel azért sejtet valamit :-), remélem, még visszahoz azért a sors ide közénk!

Bargain barátunk szintúgy nagyon hiányzik, reméltem, hogy Neked sikerül előkerítened..:-(((

Áldott Húsvétot Neked!

Köszi, kedvesek vagytok!…

#374890 JP

Köszi, kedvesek vagytok! :-)

Mit mondjak? Nincs most nekem "tőzsde", amúgy sem érzem mi vár rá. Szóval "semmi gond". Inkább a mi Bargain barátunk... na ő az akinek eltünése aggasztóan aggasztóbb. :-(

Econetről dúsztom sincs, nem olvasok híreket....se nem hallottam :-) Biztos van oka annak, hogy itt tart ahol tart, csak ismerni kéne azt az okot :-)

Hülye egy bikapiac van....na dehát ez van.Sikeres és élvezetes kereskedést , mindenkinek!

Üdv mindenkinek.

Re: Kedves Laci!

#373307 kerikoma Előzmény: #370929

Herceg Főnök, nics semmi hír JP-ről. Ő is vizionálta az eco 50 alatti árat, kíváncsi lennék a véleményre! Csak nincs valami baj vele?

#370913 Atticus Előzmény: #370908

"Jp eltűnése több mint aggasztó" ez a varázsszó az ilyen csellengős szitukra :)

#370591 banyaiz Előzmény: #370582

Nagyon el van tűnve, pedig Ecot is jóárasították a kedvéért, ezt várta emlékeim szerint. :)

Csak olvassa és bejelentkezik.

#370582 kerikoma Előzmény: #370135

JP kománkat vissza:-)

Ez volt a Főnök topikja a pf-on és ki is rúgatta magát. De tényleg csak nincs valami baj a komával!?

Kedves Laci!

#370135 Balázs István

Régen olvastuk itt a lényeglátó kommentjeidet, légy szíves, ne vond ki magad a forgalomból! Gyere vissza mielőbb!

Üdv.: