Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#38930 Ragyas Előzmény: #38795

"egy nyaralásnál szerintem max 5-10 eFt-ot tudsz spórolni... "

Nem láttad még Csuszát nyaralni! :)

Amúgy meg mi a fene van a forintal? Esküszöm nem értem...

#38926 rbbj11 Előzmény: #38692

vége van, ft-t egyelőre nagy hiba shortolni. Kényszerlikvidálások befejezve, idei nyerőm egy jó része elment. Igy megy ez a tőzsdén

#38870 Csusza Előzmény: #38795

Kösz, akkor leátlagolok! :-)

Persze, nem kell sok, tudom, hogy a különbség lófütty. De télen annyit buktam a gyenge forinttal, hogy már elvi kérdést csinálok belőle.

Trópusi szigetet már vettem, azt unom, most egy alpesi hegyre gyűjtök. :-)

#38795 Csokigyáros Előzmény: #38697

vagy inkább trópusi szigetet... (lásd hír)

én megvenném a felét 275 körül (vagy most)... 5 ft-tal lejebb megint a felét... aztán megint...

mondjuk attól függ mennyit akarsz venni, mert egy nyaralásnál szerintem max 5-10 eFt-ot tudsz spórolni...

#38692 Csusza Előzmény: #38582

Ez tényleg durva!

Más: Június eleji nyaraláshoz kezdjek venni eurót, vagy várjak még kicsit? Mit tanácsoltok?

#38690 Csokigyáros Előzmény: #38582

TA alapon mások szerint mehet nyugodtan 270 alá...

szerintem, ha elfogadják fedezetnek a magyar állampapírt, és a nemzetközi hangulat nem romlik, akkor TA nélkül is meglátogathatja azt a szintet...

tudom többen mondják, hogy hamarabb lesz 300 mint 270, de én a kisebbséget erősítem, hajrá forint!!!

"A forint erősödését tám…

#38582 -sabe

"A forint erősödését támogatja, hogy a Nemzetközi Valutaalap (IMF) tegnap este azt jelezte: hiba csúszott az április 21-én publikált Globális Pénzügyi Stabilitási Jelentés című anyagának a feltörekvő Kelet-Európa külső finanszírozási igényével kapcsolatos számításaiba. A helyes adatok (amelyeket rövidesen közzétesz majd) jóval alacsonyabbak az akkor feltüntetettnél. A finanszírozási aggodalmak enyhülése nemcsak a forintot, hanem az egész régió deviza- és állampapírpiacát támogatja. "

ilyenkor kit küldjön el az ember a kvanyjába?

HUF erősödés

#38550 -sabe

perpill 277.6 körül jár. Van egy kis eurhuf turbo long certim, emiatt aggódom, szerintetek (TA-sok), elérheti a 270-et (kiütési ár).

Re: GL

#37472 rbbj11 Előzmény: #37418

egyet mondok, utálok ugy kényszerlikvidálni, hogy 100%-osan tudom, hogy nagyon hamar igazam lesz. Persze mire levadásszák a stoppjaimat, csak utána....

#37417 matgab Előzmény: #37414

hát ki tudja...never say never...

Lehet, hogy már rég meg is szűnik az EUR, amikor a HUF (vagy újHUF) még állni fog a lábán...

#37415 hosszhuszár Előzmény: #37410

Jobb felső sarok a hsz-nél, a névra húzod az egeret, és meg is jelenik a hsz, amire válaszoltál:))

Huf-ot meg ne bántsd, köszi.:DDD

#37410 matgab Előzmény: #37385

Thézis 1)

A piac mindig arra megy amerre a legjobban fáj a legtöbb embernek...

Thézis kiegészítése: (kivéve, természetesen ha matgab nem tesz ez ellen valamit) :)

Hol a csudában látni, hogy hányas számú hsz-re reagáltam, mert én továbbra sem látom?