megy a totális iránytalanság. kereskedni sem érdemes. szerintem lekötik, holnap meg fel.
megy a totális iránytalanság. kereskedni sem érdemes. szerintem lekötik, holnap meg fel.
CB leading index lett az egyedüli ami jó lett...fogalmam sincs mi a fene...
nem is az a lényeg...OTP ma nagyot emelkedett,és a húzó papírunk ezáltal felfelé áll...ami az egész Bux ot is meghúzhatja felfele még egy körre :-(
lesz ez még 25.000 felett is valami azt súgja...csak most eljátszák hogy itt a long szezon vége...
lehet hogy csak kis ideig lesz már long...nemtudom... de Bernanke kezdhet már rettegni :-)))
ilyet bazzeg...
...de azért mégiscsak megveszik a mai 3. szar adatot...biztos az egy jó adat felhúzta :D
Én pl shortot zárni akartam, de toszott lejjebb jönni. Pedg okos ötlet :D
még két rossz adat, egy jó,
Phily fed index nagyon rossz lett...na most legyen okos valaki..mert ezt megjósolni nem lehet.
Csodás piacunkon kívül mki ment tegnap és mai is,csak mi rostokolunk itt,erre nyitnék longot? :D Volt olyanom is,nem lett belőle nagy kasza :D
na te se tudsz emglepetést okozni... :D
Pozi nélkül szándékozom átvészelni ezt a hosszú 7végét,de gyengusnak tűnik a Magyar piac,24e bux,6250 Oti,24,5e Molly még nem nagyon van megoldva,mégha fölé is sikerült kukkantani némelyiknél,de ez most nem meggyőző..max pár konti shortot vállalnék :D
nagyon langyos ma a kereskedés tényleg...nincs sok vevő...alig mozog valami.
vagy majd gap -el megyünk tovább...
ha meg esésre áll most az is elég gyenge...áh..semerre.
pff..már veszik is meg a xar adatot most is...pfff a mocskok...ezt nem hiszem el...
tényleg várnom kell holnapig, vagy keddig....még nincs eső trend kezdete, egyáltalán nem.
hétfőn meg USA emelkedik..mert általában mindig felfelé megy..mi megy kinyitunk 25.000 -en :P
Hólnap már csak négyen vagyunk nyitva,Mi-Cseh-Orosz-Román
Holnap nem lesz nagy forgalom , mert amcsik pihennek.
Hétfőn mi pihenünk és ők vannak nyitva.
nm jó ez a 4 napos szünet: pénteken amcsik nincsenek, utána 7vége + a hétfői szünnap. nagy az esély a gapre.
már Én is shortban, reggel fordítottam. Kb elérte a célárat.. prompt long van még.