Zászló lesz?
Célár ~1080Ft. :)
hallottam már ilyenröl megnézem. a bankok is igyen kapják a pénzt vagy csinálják.
kiaggyák a hitelt és evvel pénz keletkezik a semmiböl. nem én találtam ki.ezek a fajta pénzszerzések büntettek. hiszen a pénzhamisitókat pedig keményen büntetik.
Hmm, úgy emlékeztem, hogy 10% részesedést szerez a Brókernet abban egyeztek meg, mondjuk időpont nem volt rá, azt hittem az a 1-2 milla ami könyvön kívül gazdát cserélt 700-800 között azok ők voltak.
A kibocsájtási füzetben benne van ki mennyit kapott a cégvezetésből ingyen vagy 100ft alatt.
Nézd meg, nem fogsz mosolyogni.
56.ft amikor 800.ft vagy40ft os a részvény honnan van az 56
Horváth Béla a CIG igazgatóságának elnöke a mai napon tőzsdei kereskedésen kívül eladott 225 000 darab CIG részvényt 56,92 Ft-os áron a Brokernettel 2011. január 25-én kötött stratégiai megállapodás alapján.
Horváth Béla igazgatósági elnök tulajdonában a tranzakciót követően 4 261 125 darab CIG részvény van.
az nice
Erős a fantáziám, hogy ezt a hírt ebbe a topikba tettem???
Lenne egy magyar tulajdonú biztosító mellett egy magyar tulajdonban álló kereskedelmi bank is!
Cserében az állam engedi, h felpumpálja a bank az eredményeket, h a magas ár (és a 10%jutalék) indokolható legyen...
Látom óriási tolongás a részvényekért.
Jó lesz ez, most kicsit konszolidálódik.
800-on vettem még lejtmenetben, bárcsak 600-on vettem volna még 2x annyit rengeteg eladó volt ott. Mondjuk az eldobásán is elgondolkoztam az fájt volna igazán .
Megvárom mi lesz ebből hátha csodákat látunk még. Egy dologtól félek igazán nehogy egy nagy negatív hangulat jöjjön piacokon, egy nagy para az könnyen lenyomná ezt is 100-200-al vsz. Orcónál is ez lehet a veszély. Otp-ről nem is beszélve.