Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: A hokiválogatott kiütötte Hollandiát a vb-nyitányon

#373340 kosami Előzmény: #372813

divízió I-es jégkorong-világbajnokság, A csoport, 2. forduló:

Magyarország - Koreai Köztársaság 6-3 (3-1, 0-0, 3-2)

Re: nincs cím

#372928 banyaiz Előzmény: #372920

Nyílt játékkal elég kicsi esély lenne ellenük, talán a döntőben MU, hátha megilletődik Barca, aztán gyorsan kapnak 3-at. :)

Álmodozok itt. :)

#372920 akpo7 Előzmény: #372916

A Barcat csak ahhoz hasonlo focival lehet sztem megverni, mert meg egy Barca-stilust jatszo jatekosallomany nincs. Kar erte amugy! :)

Amennyit en "ertek" a focihoz abbol a taktika ugy nez ki, h. a sajat terfeleden birtoklod a teruletet es labdaszerzesbol nagyon gyors, halalpontos kontra. Ehhez a Real nekem meg nem tunik elegge olajozott gepezetnek, de a Barcanak is lehet rossz napja.

#372916 banyaiz Előzmény: #372906

MU védelem kulcskérdés, és most gyengébbek vagyunk mint utolsó Bl döntőben egy Ronaldóval. Na de innen szép nyerni. :)

Barcának ez a labdatartó stílusa kegyetlen. Azért Madrid ellen is nehéz dolguk lesz, főleg ha azt a taktikát játsszák majd mint az Inter tavaly.

#372906 akpo7 Előzmény: #372901

Barca, remelem, nem lesz Mourinho fobias, iden abszolut megerdemlik, h. nyerjenek. Megmondom oszinten, csak Mourinho v. Ferguson kepes olyan taktikat kiotleni a Barca ellen, ami a parharcot a sajat oldalara billenti. Persze megvannak hozza a jatekosok is mindket oldalon, de az igazolasokban szavuk van. (MU-nal a vedelemben mondjuk nem mindegy, ki tud jatszani.)

#372903 akpo7 Előzmény: #372684

Ha befujja, akkor sarga. Mas kerdes, be kellett e fujni! :)

Mellesleg az esesek 60%-a volt tovabbengedheto kb. a meccsen, ami miatt szinten nem tetszett.

De mindegy, sztem a 4 meccsbol ez birt a legkevesebb tettel. A kov. 3 jobb lesz.

#372901 banyaiz Előzmény: #370875

"de azért a REÁL EGY KIRÁLYI GÁRDA" ez így van. :)

Nekik szurkolok , de Barca most a legerősebb csapat. Néztem szombati meccset, szorosabb volt mint 5-0 , de Madrid is védekezőbben állt fel. BL-re leszek nagyon kíváncsi ott mit hoznak össze.

MU németeket csak lebirkózza valahogy, és akkor a döntőben újra Barcával esetleg az szép lenne, egy visszavágó nekik. Bár gyengébbek vagyunk most, de egy meccsen talán elkaphatjuk őket. :) Ha Madrid kerül a döntőbe az sem lenne baj. :)

Re: A hokiválogatott kiütötte Hollandiát a vb-nyitányon

#372813 holnor Előzmény: #372756

fergeteges volt a hangulat, aki teheti, jöjjön ki. bár lehet, h már elfogytak a jegyek.

#372684 Csokigyáros Előzmény: #372680

szerintem meg a reál 11-ese jogtalan volt... én be sem fújtam volna :) persze hogy nem ér lapot... szerintem nem ért a lábához, bár csak a meccsen néztem meg a lassítást...

#372680 akpo7 Előzmény: #370875

Első felvonás megvolt, de nekem nem tetszett. Azt pedig továbbra sem értem, miért nem mér egy bíró egyenlő mércével egy ilyen meccsen.

"It was stupid of me to …

#371153 Sumér harcos

"It was stupid of me to stand next to Maldini or Gullit at the disco. I shouldn"t have done that." - Marco van Basten (when asked why he was not very popular with the ladies while at Milan)

:)

jó kis minőségi foci ez …

#370968 ikszf

jó kis minőségi foci ez a MU meccs, férfias munka folyik (kivétel a Nani csávó :))

Hajdú B meg gondolatolvasó, pont most mondta :D