Mint az avatarom is utalrá konok makacs vagyok mint a szamár:-) És babonás sem vagyok:-) Matgab ide vagy oda.
Mint az avatarom is utalrá konok makacs vagyok mint a szamár:-) És babonás sem vagyok:-) Matgab ide vagy oda.
Itt eza műfaj menő meg a fedezetek:-)
"minden a terv szerint". akkor nm értem, miért nm zártad a shortot is nyitod vissza 1000 ponttal feljebb. ez kb olyan, mint amikor vki egyszerre longol meg shortol. értelmetlen.
Nem vitatkozom:-) Az idő meg az ár dönt. Kivárjuk mást ugysem lehet tenni:-) Mivel szemben állunk valamelyikünknek igaza lesz, ill a piacnak.
Kicsit még kuszhatnánk feljebb csak pártizpontot.
A faktor szerint 10 %-os elmozdulás várható az ellenkező irányba... :D
Minden emelkedést short építésre kell felhasználni, az idő is (kamattartalom miatt) a shortosokanak kedvez.
Amikor az OTP kötvényeket bóvliba sorolták,akkor törtünk ki felfelé,lehet most a felminősítés rosszat jelent?Nem tudom,én belongoltam az elmúlt napokat,határidőt kicsit hamar ma lezártam.
Majd lezárja az elő beijesztésnél.
De ha most lonba fordítanék akkor tuti -1000 pont napon belül.
Grr!
:(
Nem. De párnappal ezelőtt mikor nagybevásárlást tartottak a béten gyanitható volt hogy vannak jólértesültek.
akkor most mozizunk...kár hogy a nyerőből alig maradt...de hát tegnap ellenállás alatt zárt, és azt vártam hogy USA is esni fog..
Egon is 80 % -ban lefele várta mára.
erre megindult felfele. ez van.
hát az én szvsz-em szerint is kicsitfeljebb lesz az ha minden jól megy:-) Jövőhétre várom a szedelőzködést a nagy útra.
http://nol.hu/gazdasag/javitott_a_magyar_reszvenypiac_besorolasan_a_morgan_stanley
Nem tudom már láttátok e?
Na akkor nekem nem 1800 pontos elméleti bukóm lesz, hanem 2300.
A Hati alig 1,7%-ra van a lokális csúcstól, Otp, Mol páros pedig 3%-ra.
Ezért nem izgulok, mondhatni minden a tervek szerint alakul.
egyetértek, szvsz feljebb is elképzelhető...
annyira venni akarják hogy őrület...most pihenek azthiszem...:-)
majd shortoljuk ha felfut az 5. hullámig, és kb. 25.500 lesz..
addig csak akkor csinálok valamit ha nagyon megindul valamerre pánikban..ilyen 10 perces trédeket maximum...
ŐRÜLET !!!
Miket nem hallok a kőshortos felfelé várja az indexet:-)
elkezdtem lezárni a shortokat ....
sajnos csak keveset keresek vele...de legalább nem buktam.
őrület....ebből 25.500 ig nem lesz megálló az biztos..új Eliott hullám kezdődött szerintem.
jaja tegnap belongotlam, de zárás előtt úgy leverték, hogy ihaj..