Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#374084 ikszf Előzmény: #374077

Nálam nem adott egyetlen fals jelzést sem az elmúlt 2,5 évben, hetesen. Tickre pattant.

Persze nem jelenti, hogy a jövőben sem fog, mert a trend nélküli időszakokban durván körbetáncolta.

#374081 big-ebuy Előzmény: #374077

ta van benne :szintek meg a irány,de volatilis tény.....stop nélkül halál,hírtelen kanyarok

sztem 260ig fog jönni,ott fordul naposan

a árupiac spekulatívabb sokkal:arany pl,olaj

#374079 Amatoregy Előzmény: #374072

"Jobban hiszek annak a TA-nak, ami az elmúlt 2,5 évben tickre fogta eurhuf-ot, "

ha már ta, akkor TA alapon mond meg, hogy mi fogja megfogni az ezüstöt és az aranyat. Mert ugye felfelé már nincs ellenállás.

És számos (akár jpy) párt lehetett 1-2 hónapja mondani, ahol szintén hasonló volt a helyzet - lefelé...

#374077 Amatoregy Előzmény: #374072

Már leirtam. Leirom mégegyszer. Szerintem HUF esetében nincs ta. A halálkereszt után (ami ugye elvileg tartós trendfordulót jelez nem egyszer 2-3 napon belül fordult a hangulat és ment vissza ahonnan jött.

És nem arról beszélek, hogy a huf funda alapján hol kellene lennie, hanem arról hogy nincs benne TA.

#374072 ikszf Előzmény: #373990

Minden egyes kinyomtatott dollár, jpy, eur minimum 10x-es tőkeáttételt hordoz magában. Sajnos az egész pénzügyi rendszer egy kártyavár.

Egy őrült bullpiacon még egy kavicsot is megpróbálhatnak rárakni a kártyavárra.

Jobban hiszek annak a TA-nak, ami az elmúlt 2,5 évben tickre fogta eurhuf-ot, minthogy magamtól próbáljam megtippelgetni a fundát, és hogy azon bosszankodjak, hogy miért mozog összevissza a fundához képest, plusz még egy kis érzelmet is kavarjak bele, hogy szerintem most hülye a piac, és úgysem úgy lesz, mert a funda mást mond.

#373998 Kriszti@n Előzmény: #373988

beszarnék 230nál :DDDD csodaviktor csodaforintja:DDDD váltanám be mindenek és "go west"...

#373996 Kriszti@n Előzmény: #373990

pontosan én is ezt tettem tegnap,(megdöbbentő dolgokat vizionálnak, jó poziból) a véleményem szintén a kártyavár "effekt" sávozást én is látok , hiszen nem vagyok vak 263-268, de TA-t egyáltalán nem nézek, a lufinak nincs TA-ja szerintem... előbb lesz 280 mint 250 , kizárólag szerintem.

#373995 Sumér harcos Előzmény: #373990

jogos.....ez is....

de vhogy az árfolyam......akkor ennek 259-262-nek nagyon tartani kellene...

mert ha nem,akkor a Rodolfók tovább épitik a kártyavárat:)

#373990 Amatoregy Előzmény: #373988

tegnap beszélgettem valakikkel valahol.

Milyen fundáról meg ta-ról beszélgettek egy kártyavár esetében?

#373988 ikszf Előzmény: #373986

Elnézve audjpy-t a carry korszak újraindult. Annak még sztem 82-ig kéne csinálnia egy visszatesztet.

Eurhuf 262-259 törése alatt sztem erősödésbe kapcsol, és megnézheti korábbi mélypontját 230 alatt.

éppen ezt akartam én is …

#373986 Sumér harcos

éppen ezt akartam én is kérdezni,hogy TA-sok szemével milyen célárak vannak itt?:)

#373981 ikszf Előzmény: #373972

Azom sajnos nincs, csak annyit tudok, hogy a 266.7 most már fogja felülről heti szinten, és ezzel a felfelé trendelésnek szerintem lőttek.

Az oldalazáshoz még foghatja a 262 körüli szint, de az is csak arra lesz elég, hogy 262-267 között oldalazgasson. (plusz amennyit mozog még felfelé a 267-es mozgóellenállása)

#373970 Kriszti@n Előzmény: #373961

nem kicsit szép... az ország meg "romokban".ezt a népbutítást ami itt folyik, és a rózsaszín felhőket nem tudom meddig lehet folytatni...