de, komolyan gondolom. semmit nem tudni csak azt, hogy a rádiós matinénak vége.
Fesztivál multiról beszélt az (ex)elnök. ez még be is jöhet jövő hét végéig, a közgyűlésre nem a kisbüfik fognak menni, hanem az új nagytulajdonos(ok); pár nap és jönni fog a hír; és figyeld meg ingcápának igaza lesz, Gerendai és barátai veszik át a céget. Új név, új névérték, reorganizáció, új jövőkép. Kezd összeállni, hogy amikor az est médiát, meg az 1000 ft-ot kitalálták, már látták, hogy a neo nem jó bolt, biztos a tökük tele volt Bcs-vel és vagy megbeszélték vagy nem, de nekiláttak kipucolni a nehezéket, azt mondják a határidők ezek voltak.
Tiszta lap, új név, új tulajdonos, ki tudja mennyi papír van nála... tippem szerint bőven 60%; szopacs volt ez mindenkinek aki kiszállt, vagy nem száll(t) be.
én sem tetem, pedig 1:1-ben volt a phyllel, amiben 4 éve rohad a pénzem, és esélye sincs még csak a 40-nek sem, nemhogy 46, 60,100....
hónapokig "poénkodtam", hogy majd ha lesz lehetőség cserélem, csomószor be is írtad.... és látva az elmúlt napok parás híreit, nem léptem meg... pedig nyitva volt a kapu...
hát már csak emiatt is biztos vagyok még a Sziget előtt a 100-ban (vagy 1000-ben).