aki időben kilép az kaszál
túl egyszerű lenne, hogy agyontömtek mindenkit.
vmiért ezt vártuk a phylben is, csak ott nem jött el, itt meg 1 nap alatt megtörtént a csoda.
figyeld meg ki fogják húzni heteken belül 100 fölé... csak azért, hogy Luinak legyen igaza :))
50 felett agyontömtek mindenkit.
Meglátjuk, mi lesz.
A holnapi étvágygerjesztő kamu vételeket azért rakosgatják be 46-ra.
én gondolkodtam tegnap36 nál veszek mamár nem mertem holnap pedig akár rővid idöre lehet +15 és aztán zuhanás megint
50 alá is az volt... totálisan kiszámíthatatlan; pont ezért nem cseréltem a phyl-t át.. a mai nap után most sajnálom, hogy nem tettem meg, de lehet pénteken meg örülni fogok neki.
a névérték módosítás lesz még érdekes, bár ha új vezetés jön, akkor nincs gond, mert az elmúlt hetekben akkor nem tömés ment, pontosabban nem kisbüfi tömés, hanem off-shore tömés re: saját zseb.
én is de ki gondolta volna tegnap hogy,34volt az also határ egyenlöre
Aki belevett azután, hogy megtudta, Nobilis is kiszállt, azt vakmerőnek nevezném.
Bejött mindenesetre. Eddig.
Sokat lehetet keresni a papírral reggel óta!
Melyik kisbüfi mert belevenni nagy pakkal,mert pár db-al nem akkora kasza ?! :-)
Mégis a kiakasztós verzió lesz? itt 2 percenként változik a kép. :)
hát lehet mégis dobni kellett volna phyl-t és eco-ra váltani 1:1-ben... de persze megint olyan volt a hangulat, hogy ember nincs aki józanul tudott volna dönteni. :(
sebaj, pannunion talán beindul...
45-ön újra benne vagyok :)
45-ön újra benne vagyok :)
46
+27,78%
Gratula annak, aki belevett és azóta tartja. Nem semmi.