remélem lesz egy akkora lekötés mint ide Moszkva :D
430 lett a kt, beszarok bazzeg, esküszöm eret vágok... 650 volt mikor fordítottam...
amióta longba fordultam kt összeomlott...
a 2. vonalbeli piacokon mindig nagyobbak a mozgások, mint az amcsiknál. nagyobb kockázat, nagyobb vola. nincs ebben semmi meglepő.
Le és felfelé is túlteljesítünk mindenkit,szélsőséges egy piac ez :D
igen...a tegnapi esés is csak egy korrekció lehetett...a mai meg arra jó hogy mindenkit elbizonytalanítsanak...miért nem tudott akkor ma is rendesen 800 pontot esni ? ha már tegnap elkezdték eladni..akkor had szóljon..esett volna még egy nagyot...
nem értem a nagybefektetőket sem...még olcsóbban tudtak volna venni.
Úgy fest ez ilyen egynapos kibaxák az embert a longból verzió volt,Oti 6e tartott,Molly is csak alászúrt 24e nek,Rg-t oda rakják ahová nem szégyenlik...bár 23,6e buxot nem hagytuk el szignifikánsan,de ez az esés úgy néz ki meg lett véve.
Bár 6100 Oti problemásnak tűnik..itt egyensúlyozunk a senki földjén,ez vszeg nem fog ma kiderülni merre lesz tovább.
Nem tudom ki erőszakolja ennyire felfelé...de mindjárt őrizetbe lehetne venni nemi erőszakért amit a BÉT -el művel :D
az is benne van,de sztem lesz egy csel lefelé még vagy kilő usa ma és vele mindenki
az is benne van,de sztem lesz egy csel lefelé még vagy kilő usa ma és vele mindenki
Míg a 23.650 -et nem visszük át rendesen.addig én tartom a shortot...
talán alatta marad, és akkor megerősített ellenállás lesz.
Egon szavaival élve " nagy momentumot kaphat lefelé"