jujj de jó, és te hol szálltál be?:-DD
Mikor lövünk ki mint rakéta?:-D
ah mindjárt a kedvező külső hangulat miatt pezsgő:-)
Pontosan. Azt hittem idegbaj leszek, amikor ennyire lement..nem dobtam őket, mert olyan gyorsan ment le, hogy arra gondoltam, ha eldobom, az az alja lesz..és akkor szívom a fogam.
sok a meló + az egyéb elfoglaltság, így keveset vagyok/leszek itt a fórumon.
szvsz a piacon az alapvető felállás még nm változott, úh longolok. igaz a nagyobb bizonytalanság ill. volatilitás miatt kisebb pozival, viszont tágabb stoppal. meglássuk :)
Azért először illene 23600-at elhagynia lefelé:)
Most tapad rá, mint a légy papírra, de elég meggyőző volt ma a Mol öntése.
Shortok zárva, majdnem maxon. Grat. magamnak, igaz bukó nem volt rajta.
Már kérdeni akartam mi lett veled.
Kevés longos volt eddig is de az a kevés elszántan kitart:D Aszem Csillus longol még.
vettem. tnap kicsapták a longosokat, beültették a népet shortba - a felfelé irány fájdalmasabb. a stopot azért betettem :)
Támasz visszatesztnek beillik eddig :D
Hogy fogyna el a festék?Max a tinta,de azt vesznek a sarki irószeresnél :D
most nézzük mi lesz
Egon bácsi szerint..23.600 az ellenállás.
hatiban 24.300 az ellenállás.
én is azt figyelem...mi a ráknak kell ennek folyton felfelé mennie ? tegnap elesett minden támadz szinte..de akkor ma feltétlenül fel is akarják húzni a támaszig..
nem értem..
persze azért értem én...SP futurest is húzzák felfelé..hiába FED -ben míg el nem fogy a pénz..addig mindig mindent mindenáron fel akarnak húzni..a short pedig 1 hónapban 1-2 -szer játszik csak.
engem is pont úgy :)
Varázsütésre mindent elkezdtek húzni,nem lehet ebben a piacban csalódni,délelőtt longos szivacs délután jöhet a másik fél :D
elképesztő mozgolódások a hatiban
már megint az egekbe kell húzni 1-2 dbokkal?
úgy b@sz az ideg, mintha poziban lennék..
(ez már betegség)
700as ktnak nagyon tudok örülni...