Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#373596 Krumenaker Előzmény: #373592

Ha innen hír nélkül kirántják, akkor megint valaki hamarabb tud valamit, mint a többiek... Ez esetben veszek még, és a célár (TA alapján) 55 forint nálam.

#373592 banyaiz Előzmény: #373587

Arra az esetre ha felrántják és felső limiten kiakad mi a forgatókönyved? :)

Nem mintha valószínű lenne, csak érdeklődöm. :)

#373588 Krumenaker Előzmény: #373587

Gyanús, hogy itt forintozás lesz. Egy forint elmozduláson 2.5 % haszon, egész csinos, erre most rá fognak cuppanni.

#373587 Krumenaker Előzmény: #373583

Ha most benyomnák, megint vennék valahol 34-37 között, ha viszont egyhelyben tötymörög, aztán elkezd csorogni, akkor nem szabad venni.

Ha nem jön hír új nagytulajról, akkor az utóbbi verzió az esélyes.

Nézzük, mi lesz ebből a …

#373579 zeeh_

Nézzük, mi lesz ebből a tömésen kívül.

Könyv már töltődik a tömőanyaggal.

#373559 zeeh_ Előzmény: #373555

47-től felfelé agyontömve a nép.

Tömnek még egy jót ebben a 42-46-os sávban.

13.30ig szünet aztán a c…

#373537 PRESLEY

13.30ig szünet aztán a csillagos ég(vicc)

47 IS LESZ aki tegnap 36…

#373533 PRESLEY

47 IS LESZ aki tegnap 36 ért vett az kaszál ma

#373530 banyaiz Előzmény: #373516

Jó gondolatok, JP volt a nagy Econetes de nyoma veszett. Kíváncsi lennék , hogy látja a helyzetet.

#373525 zeeh_ Előzmény: #373522

Jaja. Ez érdekes lesz, megkapják-e a lóphaszt.

Érdekes lenne látni egy +30%, majd -30% rallyt, ilyet még nem láttam.

Bezzeg, amikor anno 132-nél állt a nagy vevő tábor, nem voltak ennyire rugalmasak a BÉT illetékesei. Csak nem maradt még valakinek egy adaggal, amit ki kéne vágni?

#373516 Kissherceg Előzmény: #373502

Econet

[2011-04-18]

A napokban az econet.hu-nál történt határidős pozíciózárások kapcsán a Napi Gazdaság megkérdezte a társaság elnökét, Balázs Csabát, akinek cégei szintén több határidős vételi kontraktust zártak le. A cégvezető erről annyit mondott, hogy kényszerlikvidálták.

Azért az számomra felettébb furcsa, hogy egy első számú cégvezető így, önként és dalolva nagyvilággá kürtöli, hogy "balek voltam, kényszerlikvidáltak". Elsőre persze hihető magyarázat, hiszen minden tőzsdés ismeri ezt a fogalmat, így bőven elegendő ok ez magyarázatnak. De:

Az esés a nyilatkozat után sem szűnt meg. Emiatt egy rutinos befektetőben fel kell, hogy ébredjen a gyanú: nem lehet az, hogy ez a fenti, egy menedzser karrierjében harakirivel felérő nyilatkozat valami sokkal komolyabb bajt fed el ?

(Nem akarok alaptalan pletykákat elindítani, mert semmilyen információm nincsen. De érdemes átgondolni, hogy mi lehet ez. Csődbe megy a cég, feldarabolják, kivezetik a tőzsdéről, stb. Bármi lehet ezek közül. Mindenesetre a chart azt mondja, hogy hulló kés. Inkább hagyjuk ki az esetleges duplázódást, minthogy a totális tőkevesztés legyen a "jutalmunk".)

#373511 banyaiz Előzmény: #373496

Lehetséges, tényleg nincs elképzelésem sem mit hozhatnak ki ebből a cégből. Régebben 50-60 körül elidőzött akkor előbb utóbb megrántották. De annyit változott ez a cég is, én meg nem nagyon követtem.

Amatoregy: :) majd Herceg is kiépíti a médiabirodalmat, Stocky a tőzsdén stb. :)

#373502 banyaiz Előzmény: #373495

utoljára Keggel sikerült jól eltalálnom alját erre elszórtam kb 30% profittal, utána felment 3x-ra. :)

Mondjuk itt ki tudja ez volt e az alja, már ezekben a kicsikben sem lehet bízni úgy szétmutyizták őket egyre ritkábbak a speki rallyk

#373500 Amatoregy Előzmény: #373490

ahh,

ha Herceg nem lenne ilyen tesze-tosza akkor zárhatnánk a hatis pozikat. A pénzből megvennénk az econetet és lenne stocky-s lap + rádió is.

De hát ezzel az Internal Error részvénnyel foglalkozik folyamatosan..

:D