Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#373496 Ibiza Előzmény: #373490

nem lehet kiszámolni.. én vártam 60 alá de 50alá már nem.. ezért veszegettem már 70felett is keveset.. mert tudtam lesz benne nagy mozgás..csak nem tudtam honnan indul.. és nem lefelével vártam a nagy mozgást.. a sziget sztem nagy érték.. volt külföldi érdeklődés..nem tudjuk mi van a háttérben.. politikusok ácsingóznak a média tulajdonlásra.. lehet ez valami alku is.. főleg tarlós látszólag nem harapja gerendait.. kiderül.

#373492 Ibiza Előzmény: #373474

tudni kéne ki veszi..valami homogén vásárló vagy szerencsevadászat...ha van a kapcsolatodtól valami benfenntes jöhet az infó ,) priviben is.

erste concord veszegetett de sok cég eladogat

#373490 banyaiz Előzmény: #373488

én is szeretek pánikban venni, csak most elméreteztem 30 Ft-al a beszállót. :)

Mondjuk inkább olyan papírokban szeretem ezt téttel megtenni amiknél bízom a fényes , boldog jövőben. Ecot nem igazán ismerem, jövőjéről meg gondolatom sincs. Ettől még lehet nagyon jó üzlet, ki tudja hol mozog pár hónap, év múlva. Vki belenyúlt nagyban és esetleg egy rallyban majd eldobja vmikor, bejöhet akár.

#373488 Ibiza Előzmény: #373472

régebben sokat kerestem ezzel meg fotexxel is kb 60-56on vettem 90től fölfelé eladogattam..

most pánik van vagy pánikot csináltak.. átrendezik a tulajdoni struktúrát.. van a cégben még értékes vagyonelem..a médiára éhes pártok is ácsingózhatnak..

pánikban jó venni..én minden 20-30-50% os esésbe beleveszek.. persze heylzettől és papírtól függ

#373482 banyaiz Előzmény: #373474

Nem is figyeltem majd vhol lecsillapodik aztán eldöntöm mit kezdjek vele.

Tegnap nem vettem rá Otival voltam elfoglalva.

Zeeh: kemény 2k db-om van. :) Mondjuk nem szeretek veszíteni, de nem gondoltam így leöntik. Így jár aki hulló kés alá áll.

#373476 zeeh_ Előzmény: #373474

Csak a kemény mag marad, alakul a 100% közkéz a 2 bennfentes távozásával.

egy biztos akik 36 ért v…

#373469 PRESLEY

egy biztos akik 36 ért vag 34.ért vettek és eladták 41 ért már jól jártak.

#373455 banyaiz Előzmény: #373437

Ma meg felső limit teljesen megbolondult a papír. Kíváncsi vagyok milyen árfolyam mellett csillapodnak le ezek a nagy érzelmek. :)

#373437 kerikoma Előzmény: #373417

Gyűlnek 41-en a vevők... Még egyszer ennyi lenne, lehet visszajátszanák a tegnapit, csak fordítva..

#373413 zeeh_ Előzmény: #373406

Szerintem a nyakukba fogják önteni, ha nem ma, akkor holnap. Most az 50-60 közötti tömés mintájára zajlik az újabb tömés szvsz.