igen így nagy hozzáadott értéke van a hozzászólásoknak.. magyarul kivesztek amit tudtok..ügyes..életrevaló..piaci..a szine meg kit érdekel.
igen így nagy hozzáadott értéke van a hozzászólásoknak.. magyarul kivesztek amit tudtok..ügyes..életrevaló..piaci..a szine meg kit érdekel.
Üdvözlet mindenkinek !
Érdeklődni szeretnék az alábbiakkal kapcsolatban kedves fórumtársaimtól:
Svédországban (esetleg Norvégiában) keresnék munkát, bármilyen munkakör érdekelne. Hosszú távra tervezünk, barátnőmmel le is telepednénk az országban. Amennyiben valaki közületek kint él, vagy tud esetleg valamit kint és tudna segíteni, az kérem jelezzen itt privát üzenetben, vagy az alábbi email címen : money89@freemail.hu
Természetesen ez után én is küldenék részletes információkat, illetve ami szükséges. Tényleg érdekelne bármilyen munkakör, nem ijedek meg a munkától !
Előre is köszönöm !
Üdv : TrogerBroker
Van itt pár user a kiskőrösi régióból. Visszatérést tervezek nyárra Budapestről.
Tud valami valami normális melóhelyet Kiskőrös, Soltvadkert, Kecel, Kiskunhalas, Kalocsa környékén? A lapok le vannak osztva, azt nagyon jól látom, sok melóhely alapból meg sincs hirdetve.
Pü-ben jöhet és köszönöm előre is!
Sziasztok.
Szép mese, abban az esetben, ha az állást pályázó, és a király, különböző nemű......
:))
a pályázó, egy szegény ember, ( ő akár lehet nő is...:))
A király meg király, nem királyné...)))
most akkor melegek, vagy sem?
:))
Széjjel röhögtem a zagyam :D
Egyszer volt, hol nem volt, még az Óperenciás tengeren is túl, volt egyszer egy szegény ember, aki L1-es támogatóként tengette napjait.
Teltek-múltak az évek és úgy érezte, hogy ő ennél többre képes.
Élt hetedhét országon túl egy király, aki messze földön híres volt bölcsességéről. Elment hát hozzá az L1 -es és megkérdezte:
- Drága királyom hogy lehetne belőlem L2-es támogató munkatárs?
A király megpödörte bajszát, és azt felelte:
- Ha minden kérdésemre igennel tudsz válaszolni L2-es munkatársat faragok belőled!
* ANGOLUL ÉS NÉMETÜL folyékonyan beszélsz-e?
* Képes vagy-e komplex, L2-es szintű problémákat megoldani?
* Hát új kollégákat kiképezni szeretnél-e?
* Ismered-e az Active Directory-t?
* A Windows XP és az Office XP - 2003 / 2007 a véredben van-e?
* Tudsz-e segíteni az első- és másodikszintű kollégáknak?
* NT adminisztrációt és Registry-t tudod-e?
Az L1-es jól megfontoltan válaszolt igennel minden kérdésre.
A király magához vette és szavához híven L2-est faragott belőle. Ennek örömére nagy lakodalmat csaptak, úgy, hogy az egész világ a csodájára járt.
Tán ma is élnek, ha meg nem haltak.
Ez nem mese, veled is megtörténhet, ha jelentkezel nálunk!
:)))
A mester feladata heti rendszerességgel vezetett meditációk szervezése, az irodaházi dolgozók lelki békéjének őrzése, és a dolgozók bevezetése a keleti spiritualizmus világába.
Elvárások:
* Vezetői, CEO tapasztalat – előny
* Kiváló kommunikációs képesség
* Tiszta tudat
* Szerető és megértő hozzáállás minden emberi lényhez
* Lótuszülésben való jártasság
* Tanítások, koanok átadása az udvar dolgozóinak
* Az udvarban lévő zen kert ápolása
* Bansuriban fújásának tapasztalata
Előny:
* Versenyképes jövedelem
* Nyugodt munkakörnyezet
* Inspiratív feladatok
http://www.profession.hu/hu/allas/zen-mester-dorottya-udvar-budapest-395674
pedig én főnökként jobban szerettem a részmunkásokat.
Kevesebbet kérnek, jobban lehet őket túlóráztatni (hisz nem a 8 órára kell +1 órát még ráhúznia, csak 6-ra, vagy 4-re) és a szabadságolás és a helyettesítés is jobban megoldható 2 4 órással, mint 1 8 órással.
Meg ha az egyik felmond, akkor még mindig ott a másik, aki a következő 4 órást egyszerűen be tudja tanítani.
Baromi nehéz 4-6 órás melót találni :( sok anyuka így van ezzel
Köszi.
monstert nem ismertük, a többit igen.
Első körben ismerősöket kérdezünk meg, utána jönnek az életrajzos felrakások.
monster.hu sztm :) illetve potenciális cégek oldala.
profession.hu
cvonline.hu
jobline.hu
feliratkozik a hirlevélre, hogy milyen paraméterekkel érdeklik állások és másnap már tele van a postaládája. Innen csak válogatni kell.
Nem olvastam vissza a topikban, csak pár hszt. nem tudtam megfejteni mi megy a topikban, mert szinte offokat láttam.
Minden esetre feleségemnek keresek melót, szegény már beunta az életét itthon, és szeretne dolgozni.
kb 15évig dolgozott egy helyen, 40éves, Főiskolai végzetség, középfokú német, alapszintű angol (az angol picit döcögős, de felevenítjük, ha kell).
Egyik dohánygyárunk pesti irodájában dolgozott, az értékesítési kollégák munkáját vezette.
Napi munka kiírások, számlák, költségek, autó flotta kezelés, adminisztációs munkát végzett.
Megbízható munkaerő, csak gyes-gyed után nem vették vissza a leépítések miatt.
Szeretnénk 4-6órás munkát találni neki.
Amennyiben van ajánlat várnám.
:D:D
A pimp is an agent for prostitutes who lives off their earnings
milyen? :(
már nem várok, pimp világ lett :)
Csatlakozom.
aktuális a téma, várom a tippeket és trükköket :)