Minden beruházásra előbb költeni kell, csak aztán termel bevételt. Ez egy ilyen nulláról induló cég...mégha 80 évnyi múlt is áll mögötte.
Minden beruházásra előbb költeni kell, csak aztán termel bevételt. Ez egy ilyen nulláról induló cég...mégha 80 évnyi múlt is áll mögötte.
Remélem hamarosan már nem csak költik a pénzeket, hanem termelik is!
Költekezni bárki tud...
Miket lehet olvasni a Pannergy éves jelentésében! Idefigyusszatok!
"A céget egy 24 részvényesből álló csoport alapította 1922-ben Magyar Gomb- és Műanyaggyár Rt. néven. A gyár az akkor még Budapest külterületének számító Nagytétényben kezdte meg működését. A társaság gumitermékeket és hőre keményedő műanyagból gombokat, sétapálcákat, stb. állított elő, és 1932-re már 24 országba exportált."
Ha beüt a geotermia-biznisz, remélem az exklúzív sétapálca-gyártást is újraindítják! :)
Uj hir valoban 2 honap mulva varhato. Tudsz te vmit! :)
Ez a 14.47-es egyelore eleg volt megboritani. Ujra a 880-as tamaszfelet teszteli. Nem emlekszem hol vett bele matgab, de sztem a faktor celara is kozel van v. talan teljesult is.
Biztosan a cikk írója nincs tisztában ezzel ezért írta a 2.7-et, nem hiszem hogy akkora szaki lenne! Egy januári cikkben már írtak 65 fokos vizet, de ők inkább továbbfúrtak! Lesz itt hír és pozitív kb 2-3 hónap múlva! Nagyon lassan haladnak, de még nagyon ZÖLDfülű az egész cég, egyszer csak belejönnek! Nem tudom hogy a MOL hogyan kezdte mert akkor még igen csak gyerek voltam...:D
Lehet, haladnak ők, kérdés, van e miért fúrni: http://godolloi-hirek.hu/hirek/akadozik-a-furas-a-varos-peremen
Amúgy a cikk olyan szempontból elég érdekes, h. 2.7km mélyre nem is lehet tudtommal fúrni, csak 2.5-kmre...
Igen! Eléggé kiismerhető a papír mozgása, így könnyen le lehet kereskedni...!
Vettél ma?
Ezen a szinten érdemes belevenni... (célzás volt):D
Igen! sajnos nagyon lassan haladnak a fúrásokkal, és nem nagyon adnak ki semmit vele kapcsolatban! Várnám már a Pannunion-os osztalék hírt, meg a lengyel tőzsdére bevezetést! Mindkettő pozitív hír lenne...:D
900 környéke jó beszálló! Én 903- ról tartom egy ideje! Mai napon szépen kiütöttek jó pár embert! Kíváncsi leszek a mai záróra!
most az Erste nagyobb eladó.:-))bár ő többet már vissza is vett
Azt mondták, hogy...
Megy a pánikkeltés:D! Jah eladott 10 K-t és vett 20 K-t! Nem hinném hogy ki akar szállni belőle!