Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Pannergy fórum

éves jelentés

#376923 Krumenaker

Miket lehet olvasni a Pannergy éves jelentésében! Idefigyusszatok!

"A céget egy 24 részvényesből álló csoport alapította 1922-ben Magyar Gomb- és Műanyaggyár Rt. néven. A gyár az akkor még Budapest külterületének számító Nagytétényben kezdte meg működését. A társaság gumitermékeket és hőre keményedő műanyagból gombokat, sétapálcákat, stb. állított elő, és 1932-re már 24 országba exportált."

Ha beüt a geotermia-biznisz, remélem az exklúzív sétapálca-gyártást is újraindítják! :)

Re: nincs cím

#375505 akpo7 Előzmény: #374970

Uj hir valoban 2 honap mulva varhato. Tudsz te vmit! :)

Ez a 14.47-es egyelore eleg volt megboritani. Ujra a 880-as tamaszfelet teszteli. Nem emlekszem hol vett bele matgab, de sztem a faktor celara is kozel van v. talan teljesult is.

#374970 MrTibi16 Előzmény: #374962

Biztosan a cikk írója nincs tisztában ezzel ezért írta a 2.7-et, nem hiszem hogy akkora szaki lenne! Egy januári cikkben már írtak 65 fokos vizet, de ők inkább továbbfúrtak! Lesz itt hír és pozitív kb 2-3 hónap múlva! Nagyon lassan haladnak, de még nagyon ZÖLDfülű az egész cég, egyszer csak belejönnek! Nem tudom hogy a MOL hogyan kezdte mert akkor még igen csak gyerek voltam...:D

#373047 MrTibi16 Előzmény: #373038

Igen! sajnos nagyon lassan haladnak a fúrásokkal, és nem nagyon adnak ki semmit vele kapcsolatban! Várnám már a Pannunion-os osztalék hírt, meg a lengyel tőzsdére bevezetést! Mindkettő pozitív hír lenne...:D

#369926 MrTibi16 Előzmény: #369912

900 környéke jó beszálló! Én 903- ról tartom egy ideje! Mai napon szépen kiütöttek jó pár embert! Kíváncsi leszek a mai záróra!

Azt mondták, hogy... M…

#368402 MrTibi16

Azt mondták, hogy...

Megy a pánikkeltés:D! Jah eladott 10 K-t és vett 20 K-t! Nem hinném hogy ki akar szállni belőle!

Ezt ma szépen beütötték …

#368376 MrTibi16

Ezt ma szépen beütötték a Pannunion-nal együtt! Egy kis tájékoztatása nem ártana néha a fúrásról...