Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#373046 hAliG Előzmény: #373039

Valami ilyesmi lehet inkább, mint sávszélesítés..

Szvsz most már van nyomás rajtuk, hogy valamit lépjenek, túl sok helyen megírták, és nagyon kirí az egész bennfentesség.

#373044 zeeh_ Előzmény: #373039

Nincs kizárva, hogy célba értek a PSZÁF bejelentések.

Hír egyelőre nincs.

Ha sávszélesítés lesz, akkor azt én is megnézem, mert lefelé még nem láttam -25-30%-ot menni semmit.

#373040 hAliG Előzmény: #373036

PFoson ezt írjták:

"(#135732) sávszélesítés

Értékelés: 0

válasz erre | Ma, 14:51

15:45-től indul +/- 30%. frankó, h hasraütésszerűen kezelik a szabályokat..

santiago"

Bár ez is csak találgatás lehet.

#373036 hAliG Előzmény: #373034

Hát ha benyomnak egy sávszélesítést, akkor valami brutál kapkodást fogunk látni szerintem.

Ha ez lesz, akkor mozizni fogom az tuti.

#373031 zeeh_ Előzmény: #373029

Sávszélesítés lesz itt szerintem...

Legalább 25%-ra tippelnék, ami értelemszerűen -25% lehet...

#373030 banyaiz Előzmény: #372991

nagyon kezdetleges lehet még ez a szervezet, mindig az jut eszembe mikor megverették az elnöküket, ha azt gondolták ezzel eredményt érhetnek el. .)

Együttérzésem mindenkine…

#373028 picirigo

Együttérzésem mindenkinek aki beszívta ezzel a fossal!

#372991 zeeh_ Előzmény: #372988

Hűen tükrözi a PSZÁF munkáját, hogy ezek a cégek a BÉT-en maradhattak.

#372988 banyaiz Előzmény: #372961

Ezek a Bét junkok olyanok mintha a vadkapitalizmus korából 900-as évek elejéről maradtak volna meg. Hányszor láttam már , hogy ezeket a junk papírokat a semmire sokszorozzák, vagy ejtik le felére negyedére. És még csodák csodájára mindegyik a Béten van nem mentek csődbe. Közben pl egy Nabi becsődölt ami azért nem ez a kategória volt. Nem is értem ez , hogy fordulhat elő, hogy ezek még mind talpon vannak, ez vmi gazdasági csoda lehet.

Mondjuk mindentől függetlenül azt a Pszáf szégyenének tartom , hogy szinte minden évre jut néhány olyan eset ahol bennfentes kereskedés gyanúja látszik és nem emlékszem egy esetre sem, hogy bilincsben vittek volna el embereket ezekben az ügyekben. Kivéve Kulcsár témát.

Re: háziasszony-short

#372986 Zotya32 Előzmény: #372980

na én ma megint kidobtam egy broki díjat; 40-es öntésbe beálltam, de még időben vissza is adtam... nem működik ez, kiszámíthatatlan...

#372979 banyaiz Előzmény: #372960

Nehéz mit mondani rá, mikor ennyire felfokozott érzelmek vannak a piacon, limites esések stb. Egy-egy nap alatt is nagyot változhat a kép vagy napon belül is.

Re: háziasszony-short

#372977 Krumenaker Előzmény: #372968

Az már történelem, hogy honnan zuhant be a papír, és nem érdemes azokhoz a számokhoz viszonyítani. Aki mondjuk, csak a példa kedvéért, 30 forintért vesz, és 33-ért elad, nagyon szépen fog rajta keresni, gyorsan (varhatóan percek vagy órák alatt) és könnyen (mert a mozgás hullám és hangulat-természetéből következően lesz ilyen mozgás).