Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#372611 Rozsdáskilincs Előzmény: #372601

Naposon van egy fejváll annak a célára 1580 ha már mindenkép célárat akarsz:-)

Hetesen massziv trend megy régóta egyszóval gyönyörű a csartja( longos szemmel:-)

#372601 Rozsdáskilincs Előzmény: #372597

szvsz szépen trendelget felfelé, a meddig azt nem néztem szvsz én nem is nagyon próbálom belőni meddig, megy mig megy

#372597 hosszhuszár Előzmény: #372592

Azt nem, régóta tartogatom.....igazából az érdekelt volna, hogy mennyi lehet még benne.

Ha azt mondod jól fest....mehet még, vagy shortra fest jól?

:))

Szerk, bővitésen gondolkodnék...

Uraim. Érdeklődnék ismé…

#372582 hosszhuszár

Uraim.

Érdeklődnék ismét, hogy technikailag hogy néz ki ez a termék?

Van benne még kraft, esetleg?

Köszönöm!

:)))

#368716 ikszf Előzmény: #368701

Lövésem nincs, és ez csak egy fibo szint. Már korábban is kérdeztem másik topikban, hogy korábban nem ismert tartományokban járó eszközöket TA alapon mivel lehet elemezni?

#368686 ikszf Előzmény: #368608

lehet egyáltalán TA alapon ellenállást találni egy ath-ra futkozó eszköznél?

Fibot szoktam rátenni az elmúlt 3 évtizedre. 1980-1999 közötti időszak 161,8-as fibóját 1315-nél leküzdötte, visszatesztelte az elmúlt fél évben. Ha tartós lesz a mai ATH, akkor a fibo szerint szerintem 1971 körülig futhat.

#367489 hosszhuszár Előzmény: #367482

Ah, már látom:

A vártnál összességében kedvezőbb amerikai munkaerőpiaci adatok tovább mérséklik annak esélyét, hogy az amerikai jegybank nyártól esetleg az alternatív monetáris élénkítés újabb körét indítsa el (QE3), ez pedig a dollár erősíti, ami lefelé hajtja az arany árát is. A vezető részvényindexek kis emelkedéssel reagáltak, hiszen a QE3 növekvő esélyű elmaradása nem minden piaci szereplő számára jó hír. Eddig a részvénypiacokat az amerikai gazdaság erősödése mellett nagyrészt a pénznyomtatás likviditásélénkítő hatása hajtotta.

http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/ugrik_a_dollar_esik_a_frank_az_amerikai_adatokra.147477.html