sztem azért nincs nyeresége, mert turisztikailag lúzer országokban tevékenykedik.
Magyaro: leépülő, még mindig a gulyáskommunizmusra nosztalgiázó csóró németeket várjuk. A Balcsit már rég be kellett volna marketingelni mint az EU legjobb melegvizü tava, ahol a kisgyerekes külföldiek hoznák a gyermekeiket, a vitorlázás modernkori központjává avanzsálni és a thermálfürdőkre vágyó gazdag nyugdíjasokat meg szintén tudatosan kellene idevonzani.
Siófok meg szerintem az EU-ban szinte egyedülálló éjszakai élettel rendelkezhetne, a partihelyek mentén lévő sekély és meleg édesvíz miatt.
Persze ehhez előbb programok kellenének (nem évi 1 kékszalag, meg egy nehezen összehozott Balcsi és öböl átúszás) és akkor lenne amiért idejönnének a külföldiek (tipikus példa a Balatonsound, vagy a Sziget: eleinte alig mentek ki, most meg már óriási tömegek verődnek össze, főleg külföldiek).
A magyar viszont nagyrészt úgy gondolkozik, hogy előbb jöjjenek , aztán majd csinálunk nekik valami programot...Ez így nem működik egy olyan helyen, amikor bármikor beragadhat 1 -2 hét rossz idő és amúgy is csak 60 nap a szezon, meg nem is tengerpart...
Pedig most már tényleg olyan árak vannak a horvátoknál, bolgároknál, montenegróiaknál is, hogy beleszédül az ember az étlapok elolvasásába is...
Persze ezt csak hatalmas állami beruházásokkal lehetne megcsinálni, ami meg a monetáris politika átalakítása nélkül nem lehetséges.
Nem is értem:
2-szer mentem úgy idén a Balcsin vonaton, hogy az emberek a székek között kettes sorokban álltak, de egyszer sem jött ellenőr, pedig az első alkalommal olyan helyen szálltam fel, ahol nem is lehetett jegyet venni az állomáson.
Miért nincs annyi esze a MÁV-nak, hogy a Sound idején meg a Siófoki bulijáratokon (utolsó-első vonatok) hozzátennének még 2-3 kocsit meg 2-3 kalauzt?? Simán visszahozná az árát...
Miért nem indít a Volánbusz éjszakai járatokat Siófokról? Ahhoz nem kell semmi pluszktg, csak egy sofőr, meg egy ellenőr...??
Meg ilyenek...Nem sok, de mégse marhavagonszerűen utazna az ember és a bevétel is nőne...
Szlovákia dettó, max síelni mennek oda az emberek.
Románia: alapvetően ugyanaz a helyzet mint Mo-n egy gyenge tengerrel megtámogatva minusz balaton.
Csehország: Itt kevés szálloda van...
London: 1 szálloda nem szálloda.
Viszont minden szállónak magas a fenntartási költsége, meg az élőerő költsége+ az üzemeltetési költségek is...
Hogy lenne ebből nyereség?