Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: háziasszony-short

#372969 zeeh_ Előzmény: #372968

Nehéz elképzelni, hogy mire emelkedne, amikor már 42 Ft-on is tömtek.

háziasszony-short

#372968 Krumenaker

Szép kövér pánik van már, szerintem a brokik buzgón hivogatják az ügyfeleket és Mari nénivel is eladatják az econetjét :)

Amikor elfogynak a bepánikoltatható ügyfelek (ez legfeljebb egy-két nap, de lehet, hogy csak órák kérdése), akkor majd elindul az "ésszerűtlen" emelkedés.

Re: nincs cím

#372961 Passionata Előzmény: #372958

en is ,foleg azokat akik megegettek magukat.

lufi volt es nincs mibol fujni tovabb.a kerdes most az ,hogy vki atveszi az ecot gombokert vagy kivarja a veget es a romok kozt takarit.

ez a tanulsag a B kat palyan ,mig egy otp/molt ki lehet ulni itt erre soxor nincs lehetoseg.

aztan az is lehet ,hogy melyen erdemes meriteni es giga hozam lesz a vege csak ehhez ismerni kellene az iranyitot .

#372960 zeeh_ Előzmény: #372958

Kemény tanulópénz, de remélem, mielőbb le tudom majd dolgozni. :(

Már 1 milla eladó 40-en. Limites KV meglesz holnap is.

#372958 banyaiz Előzmény: #372956

:( sajnálom.

Szinte történelmi minimumon van, akik itt eladnak max úgy kereshettek rajta, hogy a cégből mentettek ki maguknak ezt azt. Nem tudom mire megy ki ez a játszma majd elválik.

#372956 zeeh_ Előzmény: #372955

3.5 éve. A létező legszarabb vétel/eladás volt a mai, amit ember el tud képzelni.

Hamarabb kellett volna likvidálni, de késő bánat.

#372955 banyaiz Előzmény: #372953

Arra leszek kíváncsi , hogy erőltetik e a névérték emelést. Értelme nem sok lenne, azon kívül, hogy nagyobb tér van lefelé.

Az viszont már egyértelmű, hogy nem a kényszerlikvidálás miatt zúgott ide, hanem valószínű voltak akik már tudták a rossz hírt és adták előtte, sőt esetleg nagy shortokat is nyitottak ott 90 környékén nagyon gyanús mozgása volt, adogatták , de nap végén mindig felkötötték.

Régóta benne voltál?

#372953 zeeh_ Előzmény: #372950

Holnap itt megint KV szünet néz ki.

Ezt se hittem volna, hogy ez a cég egyszer szarabb lesz, mint a Phyl.

#372950 banyaiz Előzmény: #372946

Kellene egy sávszélesítés, lerövidítené az agóniáját. Kíváncsi lennék most eltörölnék a limitet milyen mozgása lenne 1-50 Ft között bejárna mindent szerintem. :)

Egy pszáf vizsgálat mindenképp kinéz a cégnek, bennfentes eladások tiltott időszakban, és utána egy rossz hír.

#372947 kosami Előzmény: #372941

A 40 es puffer is befuccsolt, kiugrott szepen. Ezt ma a jo isten nem tudja felhuzni. Reggel folyt kov a szakadas.

#372945 Zotya32 Előzmény: #372943

maradék 500k-t mikor öntik rá?

most

reggel vettem a 42-es tépésben, de visszaadtam 42-ért, buktam a broki díjat.. szerencsére csak annyit.