pezsgőzés..megcsináltuk..
újabb öntés
és akkor mi marad az est médiában? a pesti est? azzal kár a tőzsdén maradni...
ha így lesz, akkor ügyesen meggazdagodott Gerendai, és Nobilis is fillérekért megszerezte a szigetet :)
amúgy meg a café szerződése 2012. március 31-ig érvényes, aztán lejár a freki haszálata
Most fel merném tenni az ecoból megmaradt zsetont, hogy Nobilis meg fogja kapni a Szigetet még ebben az évben valamilyen úton. Ha nem idén, majd jövőre.
40-en locsolkodás.
mondjuk ez már a rádiónál gyanús volt, hogy miért éri meg vkinek átvenni az üzemeltetést, miközben nincs nála a reklámértékesítési jog.... anno ezt beszéltük is szerintem...
Növelik a részvényesi értéket. :-Q
Jól látható, hogy mi marad itt a Neo után, ami ér is valamit:
Sziget, Est lapok, oszt' jó napot.
arra lennék kíváncsi, mi folyik a Hauszmann utcai irodákban ilyenkor....
Nem tudom. Mostanában nem láttam.
Sokszor vitáztunk, de remélem, hogy időben kapcsolt és kidobta ezt a szart.
létezik, hogy Lui március 18-án írt utoljára, 79 ft-nál? :(
Jól megfigyelhető, hogy mi megy.
42-t kikapják mindig 200k-nál kisebb pakkal, elkezdik csipegetni a 43-at, majd amikor 42 Ft-on összejön minimum 200k, jön a borítás.
Reggel az 1 millát phoson olvasottak alapján állítólag az Erste vette. Lehet, nem tudták kiszórni mindet, csúnyán beragadtak ők is és így próbálják szórni, hogy ne 40 alatt kelljen.
Kíváncsi vagyok, milyen indokkal kerül majd ki a portfólióból a Neo után a Sziget is...
40-ről majd szépen kiugrik a pufi, aztán jön a végjáték.. (mára)
Megérkezett a 3. 200 ezres pakk is.
Az szép jövőt sejtet, ha már 42 Ft-on is tömnek.
ez egy tipikus speki papír..
elvileg a 7végi rossz hírrel reggel egyből megtalálja az alját.. ez kalkulálható... attól függ mi az érdek.. ha még lejjebb akarják akkor jön még egy.. de sztem kb ez az alja.. hamarosan jön valami szivárványfestés..
Lassan jönni fog az újabb esőcsepp.
2x200k már leesett. Már sorba állnak a vevők megint a lóphaszért.
Egy pénteki vétellel meg el lehetett bukni a többszörösét.
A cikk szerzoje vajon honnan ragadt ebben a csodaban!? :)
6Ft alá csak "nutexelés" után tud kerülni :D
Értem mit akarsz mondani. Ahogy elnézem ezt az őrületet a mai kereskedésben, inkább távol maradok tőle. 40-43 között 1 óra alatt meg lehetett keresni az éves prémium banki kamatot. Gratula annak aki megjátszotta!
1ft kornyeken